'PERIŠIĆ JE PARADOKS U INTERU; ZA CONTEA JE NEPRIKLADAN, ALI STALNO IGRA': / Talijani objasnili bizarnu situaciju u kojoj se Vatreni našao

Image
Foto: Profimedia

Perišić se u Inter vratio ove sezone nakon posudbe u njemačkom Bayernu

12.1.2021.
15:43
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31) ove sezone ima značajnu minutažu u momčadi talinaskog Intera, u koji se vratio nakon što je prošlu sezonu proveo u njemakom Bayernu s kojim je osvojio Ligu prvaka.

Image
TALIJANI PROSULI DRVLJE I KAMENJE PO PERIŠIĆU NAKON REMIJA S ROMOM: /

'Upravo je on najveće razočaranje'

Image
TALIJANI PROSULI DRVLJE I KAMENJE PO PERIŠIĆU NAKON REMIJA S ROMOM: /

'Upravo je on najveće razočaranje'

Vatreni se ove sezone uspijeva se uklopiti u sistem trernera Nerazzurra Antonija Contea, iako kod njega ima solidnu minutažu pa je talijanski portal Calciomercato objavio tekst s naslovom "Inter: Perišić je paradoks, za Contea je neprikladan, ali skoro uvijek igra" u kojemu se bavi njegovom čudnom situacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Trener Intera Antonio Conte

Calciomwercato piše da je Perišić nogometaš koji se ne uklapa u Conteov sastav i njegovu omiljenu formaciju 3-5-2.

'Proglasio ga nepodobnim'

"Perišić se vratio u Inter nakon neočekivanog raspleta u Bayernu i ušao u rotaciju momčadi kod Contea.", počinje Calciomercato pa objašnjava kako Hrvat ne odgovara Conteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj isti trener koji ga je prije samo godinu i pol proglasio nepodobnim za njegovu ideju nogometa nakon predsezone, nije mu bio dovovljno konzistentan za peti izbor u veznom redu i neučinkovit za čak drugog napadača, pa ga je bio prisiljen posuditi. Ekonomska kriza koju je generirao Covid samo je ojačala je Bayernovu odluku da ne kupi Perišića za 20 milijuna eura, a taj bi novac bio od velike koristi Interu i to bi omogućio bi kupovinu ljevog krila prikladnijeg Conteovom stilu", stoji u tekstu na Calciomercatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perišić je odigrao 9 utakmica kao starter od 17 u ligi i 2 od 6 u Ligi prvaka. Učinak od 2 gola i 3 asistencije ne prkazuje njegove poteškoće u taktičkom sustavu koji je Conte zadržao nepromijenjenim (3-5-2 )."

"Pogotovo u posljednjih nekoliko tjedana, Perišić nije ostavio traga kada je krenuo od prve minute - na kraju je zamijenjen na poluvremenu u utakmicama protiv Cagliara i Sampdorije, a tijekom onoga što je odigrao imao je malo ili nimalo utjecaja. Njegova situacija je jedan od mnogih nesporazuma koji proizlaze iz čudne sezone u Interu, rođene na raskrižju", zaključuje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo