Ivan Perišić naslov prvaka s Interom proslavio je u svom Omišu, gdje se zaputio odmah nakon utakmice. S prijateljima je zaigrao balote, a za RTL je progovorio njegov ponosni otac Ante

Četiri kola prije kraja prvenstva milanski Inter je osigurao 19. naslov talijanskog nogometnog prvaka, ali tek prvi u posljednjih 11 godina. Inter ima nedostižnih 13 bodova više od Atalante koja je u nedjelju remizirala na gostovanju kod Sassuola 1:1.

Inter, u čijim redovima igraju hrvatski reprezentativci, Ivan Perišić i Marcelo Brozović je posljednji naslov prvaka osvojio 2010. godine, godinu potom je slavio Milan, a posljednjih devet godina je prvak bio Juventus.

Osmi trofej za Periju

Ivan Perišić naslov prvaka s Interom proslavio je u svom Omišu, gdje se zaputio odmah nakon utakmice. S prijateljima je zaigrao balote, a za RTL je progovorio njegov ponosni otac Ante:

"Vuče ga Omiš, Hrvatska i Dalmacija, uvijek želi proslaviti s prijateljima i obitelji podijeliti uspjehe najprije, a onda odmah sjeda u avion i vraća se natrag“, rekao je Ante Perišić u razgovoru za RTL.

Ivanu je ovo osmi klupski trofej, tako da fešti u Omišu nije nedostajalo.

"Posebna je priča naša reprezentacija za sve nas, tako i za njega i Brozovića. Ivan dolazi na okupljanje za Euro s trofejem“, rekao je Perišić stariji.

Cijeli prilog RTL-a možete pogledati OVDJE.