PEREZ POSTAVIO ULTIMATUM SOLARIJU: / 'Mora se dokazati u iduće četiri utakmice ili dolazi Španjolac'

Image
Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP

Aktualni europski prvak traži stalno rješenje na užarenoj klupi.

31.10.2018.
17:48
BENJAMIN CREMEL / AFP
VOYO logo

Nakon smjene Julena Lopteguija s klupe Real Madrida na njegovo mjesto privremeno je zasjeo Santiago Solari. Riječ je o Argentincu i legendi kluba, koja je do sada vodila drugu momčad Madrida.

Ugovor ili novo ime

S obzirom na narav njegova dogovora s Florentinom Perezom mogao bi već nakon dva tjedna ostati bez novog posla. Prema pravilima Španjolskog saveza Madrid može samo na dva tjedna imenovati privremenog trenera, a poslije toga mu moraju ponuditi ugovor ili dovesti nekog drugog, piše Daily Mail. Argentinac tako u sljedeće četiri utakmice mora dokazati da je dovoljno dobar za klupu Reala ili će klub posegnuti za Robertom Martinezom, tvrde Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu navečer imat će već prvu priliku jer Real u Kupu kralja igra s trećeligašem Melillom. Poslije toga na Santiago Bernabeu dolazi Valledolid, a nakon toga u Ligi prvaka igraju s Viktorijom Plzen. Prije reprezentativne pauze još će odigrati sa Celtom u Vigu. Ne osigura li u tome periodu ugovor, Daily Mail navodi da bi njegov posao mogao dobiti belgijski izbornik, koji je trenutno prvi izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo