PEREZ IZVUKAO ZECA IZ ŠEŠIRA: / Novi trener Real Madrida bit će izbornik Kameruna?

Image
Foto: Screenshot

U Madridu aktivno traže nekoga kome će povjeriti klupu kluba nakon odlaska trenutnog trenera

9.3.2019.
11:14
Screenshot
VOYO logo

Bivši nogometaš Real Madrida i trenutni izbornik Cameroona, Clarence Seedorf, pridružio se popisu potencijalni kandidata koji bi mogli zamijeniti Santiaga Solarija na klupi Kraljevskog kluba kao privremena rješenja.

Nizozemac je prošlog tjedna bio u Madridu, piše AS, na utakmici s Ajaxom te je imao prilike razgovarati s čelnicima kluba. Nakon sastanka, koji je očito prošao u redu, dodan je na popis kandidata koji bi mogli preuzeti kormilo kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan Zidaneu koji se pokazao sjajnim izborom

Ovaj 42-godišnjak igrao je za Real od 1996. do 1999. godine, a uprava ga cijeni zbog njegovim izraženih liderskih vještina, karizme, ali i reputacije koju je zadržao među navijačima madridskog kluba. Po tom je vrlo sličan Zidaneu koji se pokazao sjajnim izborom.

Seedorf također ima iskustvo treniranja u Španjolskoj gdje je vodio Deportivo La Corunu u 16 utakmica. Bez obzira na to što njegovo vrijeme u La Coruni nije imalo lijep kraj jer nije uspio klub spasiti od ispadanja iz lige, igrači i uprava tog kluba iznimno ga cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisno o rezultatima koje Real ostvari do kraja sezone birat će se i novi trener na duge staze, ali Solari bi trebao dobiti otkaz već u ponedjeljak pa Perezu i društvu treba netko tko bi sezonu priveo kraju bez većih potresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo