PEREZ I REAL UDARILI SU ŠAKOM O STOL: / Prekinuli su dugogodišnju tradiciju samo da Cityju ukradu mladu zvijezdu

Image
Foto: AFP

Kraljevi možda ne bilježe pobjede na terenu, ali zato van njega rade nešto uspješniji posao

28.12.2018.
10:05
AFP
VOYO logo

Real Madrid i Florentino Perez ne propuštaju nijednu priliku koja im se ponudi da se postave kao autoriteti na tržištu igrača, a to posebno vole činiti ako tako mogu naškoditi klubovima koji su u vlasništvu bogatih Arapa, sve kako bi pokazali moć europskog kapitala.

Tako je baš nedavno Real Madrid dogovorio s Manchester Cityjem transfer mladog španjolskog nogometaša Brahima Diaza. Talentirani nogometaš ne dobiva previše prostora za igru kod Pepa Guardiole te je odlučio da je nakon pet godina vrijeme da se vrati u Španjolsku i obuče dres Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupili ga po diskontnoj cijeni

Dogovor između ove dvije ekipe već je postignut. Diaz će postati novi član Kraljeva, a City će za njegove usluge inkasirati cifru od 15 milijuna eura uz dodatne bonuse. Ovaj 19-godišnjak će s Realom potpisati šestogodišnji ugovor i vrlo je moguće da će u kraljevskom klubu dobiti šansu koju nije dobio među Građanima.

Diaz je u City stigao iz Malage 2014. godine, a ove sezone je odigrao ukupno četiri utakmice u kojima je postiga dva pogotka. Real je ovim transferom napravio presedan i prekinuo višegodišnju tradiciju nedovođenja igrača u zimskom prijelaznom roku. Diaz je prvo siječanjsko pojačanje nakon četiri godine i dovođenja brazilskog veznjaka Lucasa Silve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo