PEPOV STROJ RUTINSKI SLOMIO FENJERAŠA: / Aguero predvodio građane do pobjede i izbio na vrh liste strijelaca

Image
Foto: AFP

Građani su sada na bod više od drugoplasiranog Liverpoola

30.3.2019.
16:11
AFP
VOYO logo

Manchester City se vratio na vodeću poziciju u engleskom nogometnom prvenstvu pobijedivši Fulham sa 2-0 (2-0) u subotnjem dvoboju 32. kola, odigranom na Craven Cottage stadionu u Londonu.

Pobjedu momčadi Pepa Guardiole donijeli su svojim pogocima Bernardo Silva u 5. i Sergio Aguero u 27. minuti. Argentincu je to 19. pogodak ove sezone u Premier ligi i nalazi se na vrhu ljestvice najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Formira se tablica

Manchester City sada ima 77 bodova, jedan više od drugoplasiranog Liverpoola. Treći je Tottenham sa 61 bodom, a četvrti Arsenal sa 60. Manchester United je peti sa 58, a šestoplasirani Chelsea ima 57 bodova. Fulham se praktično već oprostio od Premier lige jer se sa samo 17 bodova iz 32 nastupa nalazi na 19. mjestu. Cardiff je 18. sa 28 bodova, a zadnji Huddersfield ima 14 bodova.

U subotu je na rasporedu još šest utakmica 32. kola, a sastaju se: Brighton - Southampton, Burnley - Wolverhampton, Crystal Palace - Huddersfield, Leicester - Bournemouth, Manchester United - Watford (16 sati) i West Ham - Everton (18.30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo