PEP JURIŠA MOURINHOV REKORD: / Potrebna mu je pobjeda protiv Newcastlea da još jednom ostavi Josea iza sebe

Image

Guardiola je na učinku od 73 pobjede, 15 remija i 11 poraza nakon 99 premierligaških ogleda

29.1.2019.
14:18
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja istrčat će u 21 sat na St James' Park u utakmicu protiv domaćeg Liverpoola koja je za njih od velike važnosti u smislu držanja priključka za vodećim Liverpoolom, a poseban značaj ima i za njihova menadžera Josepa Guardiolu.

Nakon 23 odigrane utakmice u Premier ligi vodeći Liverpool ima 60 osvojenih bodova, odnosno četiri više od branitelja naslova koji se nalaze na drugome mjestu. Ujedno, ovo će biti stota prvenstvena utakmica za Guardiolu na klupi Cityja i prilika da se još jednom stavi u kontekst sa Joseom Mourinhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji postotak pobjeda

U slučaju pobjede aktualnih prvaka Guardiola će postati trener s najvećim brojem pobjeda u prvih sto utakmica na klupi neke premierligaške momčadi, javlja Premier liga.

Guardiola je na učinku od 73 pobjede, 15 remija i 11 poraza nakon 99 premierligaških ogleda. Mourinhov omjer nakon prvih sto iznosio je 73 pobjede, 18 podjela bodova i devet poraza. Sa 73,7 posto pobjeda u odigranim prvenstvenim utakmicama Guardiola je u ovom trenutku premierligaški trener sa najboljim postotkom uspješnosti i to ispred Antonija Contea (67,1 posto) i Sir Alexa Fergusona (65,2 posto). Jasno, ikona Manchester Uniteda taj je omjer ostvarila na puno većem uzorku, u 810 vođenih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo