PEP JE ODLUČIO: / S ovom dvojicom igrača želi krenuti u novi projekt

Image

Još uvijek nema službene potvrde koji će klub u novoj sezoni voditi Pep Guardiola, ali izvjesno je da će to biti Manchester City.

30.12.2015.
10:59
VOYO logo

Guardiola je prije nekoliko dana potvrdio da na kraju sezone napušta Bayern u kojem radi od ljeta 2013. godine. Nije objavio ime novoga kluba, ali većina europskih medija je uvjerena da će to biti Manchester City u kojem direktorska mjesta drže Guardiolini dobri prijatelji iz zajedničkih dana u Barceloni, Txiki Begiristain i Ferran Soriano. Nagađa se da bi 44-godišnjeg trenera na svojoj klupi volio vidjeti i Manchester United, ali City je ipak u prednosti.

Na popisu i Thiago

Kojim god putem krenuo, čini se da Guardiola već zna dvojicu igrača s kojima bi htio započeti novi projekt. Katalonski dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da slavni trener u svoj novi klub najprije namjerava dovesti veznjaka Borussije Dortmund Ilkaya Gündogana i stopera Athletic Bilbaa Aymerica Laportea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju 21-godišnjeg Francuza Guardiola bi najveću konkurenciju mogao imati u svome bivšem klubu Barceloni koja već dulje vrijeme prati mladog nogometaša. No, City je vjerojatno spreman platiti veću odštetu, tako da bi mogao biti u prednosti pred Kataloncima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Gündogan (25) je veznjak po Guardiolinom guštu. Tijekom ljeta ga je pokušao dovesti u Bayern, ali njemački je reprezentativac ipak ostao u Borussiji. Treći igrač na popisu je Guardiolin miljenik Thiago Alcantara kojeg je doveo iz Barcelone u Bayern, a volio bi i dalje surađivati s njim. No, Mundo Deportivo piše da je izglednije da će se taj transfer dogoditi 2017. s obzirom da je Thiago nedavno produljio ugovor s Bavarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo