ŠTO ĆE SRBI REĆI NA OVO? / Pep deklasirao Crvenu zvezdu pa briljirao: 'Oni imaju isto Liga prvaka kao i mi, a sada nas čekaju duplo uspješniji'

Image
Foto: Profimedia

Zvezda je na poluvremenu u Manchesteru vodila, no na kraju je uvjerljivo poražena

20.9.2023.
9:29
Profimedia
VOYO logo

Engleski velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila sa 1-0.

Image
NIJE BILO LJUDSKI /

Engleski mediji pišu o sramoti Delija na Etihadu: 'Primitivno od njih'

Image
NIJE BILO LJUDSKI /

Engleski mediji pišu o sramoti Delija na Etihadu: 'Primitivno od njih'

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. "Građani" su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osman Bukari je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon sjajne asistencije Mirka Ivanića izašao sam ispred Edersona i lijepo poentirao za šokantno vodstvo beogradskog kluba. Isprva je označeno zaleđe, ali VAR je promijenio tu odluku pomoćnog suca.

City je u nastavku nastavio sa svojom dominacijom okrenuvši rezultat s tri gola. Domaćinu je trebalo tek nešto više od minute za izjednačenje, a pogodak je postigao Julian Alvarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 60. minuti City je okrenuo rezultat nakon velike pogreške do tada najboljeg gostujućeg pojedinca, vratara Glazera. Alvarez je ubacio, a Glazer promašio loptu koja je završila u mreži. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika europski prvak je riješio u 73. minuti lijepim golom Rodrija. Momčad Pepa Guardiole na koncu je utakmicu završila sa čak 37 udaraca od kojih je 16 išlo u okvir, te 70 posto posjeda lopte.

Image
Foto: Profimedia

Novi duel europskih prvaka

Guardiola je nakon susreta dao zanimljiv komentar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedili smo Zvezdu. Ona ima jedan europski naslov, kao i mi. Sada nas za vikend čeka Nottingham Forest. Oni su duplo uspješniji od nas jer su prvaci Europe bili dva puta", rekao je.

Nottingham Forrest, sljedeći protivnik Cityja, osvojio je naslov europskog prvaka 1979 i 1980. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo