Obiteljska drama nogometne legende: Dobio kaznu kakva se ne pamti!

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena, 73-godišnji Brazilac Pele, proživljava obiteljsku dramu svega nekoliko dana uoči početka Svjetskog prvenstva u njegovoj rodnoj zemlji.

1.6.2014.
12:23
VOYO logo

Kazneni sud savezne države Sao Paulo osudio je Peleova sina Edsona Cholbija do Nascimenta, poznatijeg pod nadimkom Edinho, na 33 godine zatvora zbog pranja novca za narko-mafiju. Edinho (43) je tijekom suđenja odbacivao optužbe, a očekuje se da će ostati na slobodi dok ne bude završen žalbeni proces.

Edinho je, inače, bio nogometni vratar, a neko je vrijeme proveo i u Santosu, klubu u kojem se proslavio njegov otac, ali nije imao zapaženu ulogu. Nakon karijere je očito krenuo u krivom smjeru, a optužnica ga je teretila za suradnju s narko-kartelom koji vodi stanoviti Ronaldo Naldinho Duarte Barsotti. Peleov sin je priznao da je kupovao drogu od kartela, ali tvrdi da ni na koji drugi način nije surađivao s istim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/is_vg3rSGbE

Sud je na 33 godine zatvora osudio još trojicu optuženika u ovom slučaju, te naredio da im se oduzme sva imovina koju je policija zaplijenila u raciji, uključujući i oko stotinu automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo