SIN KOJI JE OTIŠAO KRIVIM PUTEM / Upropastio je bogomdani talent i karijeru pa završio u zatvoru. Pele se sramio njegovih afera, no bili su zajedno na samome kraju

Image
Foto: Profimedia

Edinho je Peleov sin iz prvog braka s Rosemeri Cholbi

30.12.2022.
13:21
Profimedia
VOYO logo

Premda njegov privatan život nije bio tako bogat događajima kao onaj Diega Maradone, i život brazilske nogometne legende Pelea bio je buran.

Ženio se tri puta, a službeno je otac sedmero djece, jedno manje od Maradone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz prvog braka s Rosemeri Cholbi 1966. godine rodilo mu se troje djece - dvije djevojčice, Kely Cristina 1967. i Jennifer 1978., te dječak Edinho 1970. godine, koji je kasnije Pelea doveo u središte velikog skandala.

Naime, Edinho je prije devet godina osuđen na zatvorsku kaznu zbog pomaganja dilerima droge i pranja novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edinho je prije tih problema bio veliki jako nadareni nogometaš, bogomdani talent je naslijedio od oca i predviđalo mu se da će napraviti veliku karijeru, no spetljao se s pogrešnim ljudima i sve je otišlo u potpuno krivom smjeru.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Edinho i Pele

Prvi put je Edinho uhićen 2005. zbog droge i povezanosti s dilerima i za to je odslužio kraću zatvorsku kaznu i to j, ispostavilo se, bila samo uvertira u njegov skandalozan život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pele o svemu tome nije govorio pretjerano otvoreno, no iz njegovih reakcija je jasno da ga je bilo jako sram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon što se Peleu pogoršalo zdravstveno stanje, ponovno su se zbližili i Edinho je bio uz njega u bolnici do samoga kraja.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo