Peđa Mijatović u Zagrebu: 'Ovo je fantastičan projekt!'

'Velika mi je čast što sam ambasador jedne ovakve manifestacije.

16.3.2011.
15:46
VOYO logo

Najveća sportska manifestacija u ovom dijelu Europe, koja okuplja djecu od 7 do 18 godina, dobila je ključnog partnera. Generalni sponzor 15. Sportskih igara mladih bit će hrvatska naftna kompanija INA.

"Kao prvo, htio bih se zahvaliti ljudima iz INA-e koju su prepoznali važnost ovog projekta. Riječ je o najvećoj amaterskoj priredbi, ne samo u Hrvatskoj, već i Europi, a uskoro ćemo se proširiti i na cijelu regiju. Prošle je godine na Sportskim igrama mladih sudjelovalo 51.350 djece, a ove su godine naši planovi još ambiciozniji", izjavio je Zdravko Marić, predsjednik Organizacijskog odbora SIM-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanju u zagrebačkoj Osnovnoj školi "Borovje" nazočio je i najistaknutiji ambasador Sportskih igara mladih Predrag Mijatović, koji je za ovu priliku potegnuo iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika mi je čast što sam ovdje s vama i što sam ambasador jedne ovakve manifestacije. Ovo je fantastičan projekt, vrlo ozbiljan, kvalitetan i važan brend na ovim prostorima. Svi mi, uključujući i nas vrhunske sportiste, moramo ga podržati", izjavio je bivši napadač Reala.

Među brojnim uzvanicima bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je naglasio kako mu je iznimno drago što će se završnica Sportskih igara mladih u rujnu ove godine održati u Areni Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime visoke pokroviteljice ove priredbe, premijerke Jadranke Kosor, prisutnima se obratio njezin izaslanik i potpredsjednik Vlade Damir Milinović, davši potpunu potporu ovoj hvalevrijednoj manifestaciji koja djeluje pod motom "Živimo život bez droge jer droga uzima život".

"Puno smo puta dokazali da smo po mnogo čemu prvaci u Europi, pa tako i po ovim Sportskim igrama mladih", naglasio je Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se preko madridski veza na Borovju odjednom pojavio i dres Reala s brojem 1 (Iker Casillas) koji je uručen predstavniku glavnog sponzora.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo