PILA NAOPAKO? / Pazite što je Ante Čačić rekao nakon razbijanja Hajduka, poslao je i poruku Zlatku Daliću

Image

Dinamo je ovom pobjedom povećao prednost na vrhu tablice na 11 bodova ispred drugoplasiranog Hajduka

26.2.2023.
17:34
VOYO logo

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na stadionu Maksimir pred 14.000 gledatelja u susretu 23. kola SuperSport HNL-a pobijedio Hajduk sa 4-0 pobjegavši najbližem pratitelju na čak 11 bodova prednosti.

Image
RAPSODIJA MODRIH /

Bijeli 'ubijeni' u na Maksimiru: Fenomenalni Dinamo se poigrao s Hajdukom i napunio im mrežu do vrha

Image
RAPSODIJA MODRIH /

Bijeli 'ubijeni' u na Maksimiru: Fenomenalni Dinamo se poigrao s Hajdukom i napunio im mrežu do vrha

Bio je to treći prvenstveni ogled ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni. Prvi je završio 4-1 pobjedom Dinama u Zagrebu, a drugi u Splitu rezultatom 1-1. Ovoga puta "Modri" su slavili sa 4-0 ostvarivši najuvjerljviju pobjedu u derbiju od kolovoza 2016. kada su također slavili sa 4-0. Strijelci su bili Arijan Ademi (8), Martin Baturina (10) i Luka Ivanušec (38, 64).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspjeli smo dominirati i rano doći do dva gola koja su usmjerila igru, pao je elan kod hajduka, ali to ne umanjuje našu dobru prezentaciju. Moji igrači su stajali jako blizu, bili su kompaktni", rekao je trener Dinama Ante Čačić i istaknuo da ova pobjeda nije riješila pitanje prvaka:

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Ova tri boda su jako značajna jer je najbliži pratilac Hajduk sada jako udaljen, ali prvenstvo nije gotovo, bit ćemo ozbiljni u svim preostalim kolima, 39 bodova je još u igri. Za dva dana igramo s Lokomotivom i u Kupu isto želimo ići do kraja, nakon toga nam slijedi Osijek, nema vremena za slavlje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu mislim da nam Hajduk nije ušao u 16 metara, dva udarca u okvir su imali tek krajem utakmice. Ivanušec se vraća u staru formu, siguran sam da će natjerati izbornika da razmišlja o njemu. Petković je posebna klasa, jako značajan u našoj igri, igrač koji spaja i preko kojeg kombinatorikom dolazimo naprijed, ja mu zamjeram što ne gleda prema golu, ali vjerujem da i u tom segmentu može postati bolji", poručio je Čačić.

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Nakon njega izjavu su dala dva igrača Dinama, Baturina i dvostruki strijelac Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dobra utakmica, potpuno smo dominirali i zasluženo pobijedili. Dogovorili smo se da ćemo izaći na teren onako kako Dinamo treba. Trener nam je na poluvremenu rekao da se smirimo i da probamo zabiti što vie. Prvenstvo nije gotovo, trebamo nastaviti pobjeđivati. Lokomotiva će biti težak protivnik, uvijek su nabrijani protiv nas, ali idemo po pobjedu", rekao je Baturina, a Ivanušec je poručio:

Mislim da možemo biti zadovoljni, ja osobno i cijela ekipa. Dominirali smo i zasluženo pobijedili. Napravili smo dobar skauting, dobro se pripremili, ušli smo s velikom motivacijom da dobijemo, Ovdje se bodovi množe s dva. Ušli smo motivirano od prve minute. Nismo se imali što povlačiti, Dinamo treba uvijek tako igrati. To od nas traže navijači i trener. Sada sam pravi, osjećam se odlično, pun sam samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo