NAJNOVIJI VATRENI / Pašalić: 'Još uvijek sam u šoku, ostvario mi se najveći životni san'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dalić je iznenada odlučio Vatrenima pridružiti i sjajnog krilnog napadača Rijeke Marca Pašalića

13.11.2023.
19:15
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu uoči posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Image
NEOČEKIVAN POTEZ /

Dalić iznenada pozvao još jednog debitanta: Vatrenima stiže Marco Pašalić!

Image
NEOČEKIVAN POTEZ /

Dalić iznenada pozvao još jednog debitanta: Vatrenima stiže Marco Pašalić!

Vatrene prvo očekuje gostovanje kod Latvije u Rigi u subotu, 18. studenoga, a tri dana kasnije i domaći ogled s Armenijom. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u nedjelju je odlučio aktivirati pretpoziv veznjaku Torina Nikoli Vlašiću, a već ranije je isto učinio i sa pretpozivom Martina Baturine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Vlašića i Baturine, Dalić je iznenada odlučio Vatrenima pridružiti i sjajnog krilnog napadača Rijeke Marca Pašalića koji, zanimljivo, nije bio ni na popisu igrača koji su dobili pretpoziv.

'Još uvijek sam u šoku. Život mi se promijenio u sekundi'

"Iznenadio sam se pozitivno. Još uvijek sam u šoku. Život mi se promijenio u sekundi, ostvario mi se san. Zvao me gospodin Raić (sportski direktor Rijeke Darko Raić Sudar op.a.) i rekao mi da se moram spremati za Zagreb. Ostvario mi se tako najveći životni san. Ovo mi je i motivacija da budem bolji. Na terenu dajem uvijek 101 posto, tako ću igrati i u reprezentaciji. Nadam se da ću se uklopiti u momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo sam zahvalan na prilici. Čekaju nas dvije najbitnije utakmice. Odradit ćemo to maksimalno dobro, s puno energije. Dolazak u Rijeku za mene je bio pun pogodak. Kad sam potpisivao, imao sam taj osjećaj. Ispala je to najbolja odluka u mom životu", rekao je po pozivu u reprezentaciju Pašalić za službenu stranicu Rijeke.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo