PAO GOL GODINE U LIGI PRVAKA! / Ajaxov superstar Ziyech zabio gotovo iz kornera u rašlje, pogledajte ovo remek-djelo!

Image

Jedini problem za Ajaxova igrača, ovaj gol je pripisan vrataru Kepi

5.11.2019.
21:53
VOYO logo

Čudesna utakmica igra se u Londonu. Ajax melje Chelsea s čak 3:1, a golovi su bili sve jedan ljepši od drugoga. Prvo ih je Quincy Promes načeo u drugoj minuti spektakularnim golom iz slobodnjaka iz gotovo nemoguiće pozicije s lijeve strane uz aut-liniju na nekih 25 metara od gola. U međuvremenu je Chelsea poravnao na 1:1, ali zatim je Promes zabio prekrasan gol na fantastičnu asistenciju Ziyecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali Ajaxov gol za 3:1... O njemu će se pričati i svakako će ući u uži izbor za pogodak godine. Ziyech dobio, ono što se u nogometnom žargonu zove, skraćeni korner, znači doslovce nekoliko metara od korner zastavice bliže golu. E pa od tamo je i zabio. Poslao je neobranjivu loptu u gornji desni kut Kepe, a ovaj se rastegnuo koliko je mogao, no lopta je išla u same rašlje s jako neugodnom i brzom silaznom putanjom da ju ovaj nije uspio uhvatiti. Možda i bi da je bio bolje pozicioniran i spreman na izravan udarac, ali ljudi, pa tko bi očekivao da će Ziyech ili bilo tko drugi od tamo pucati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini problem za Ajaxova igrača, ovaj gol je pripisan vrataru Kepi jer se lopta odbila od stative i prvo pogodila Kepu u glavu, a zatim ušla u mrežu. Šteta evo samo za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo