PANIKA U MAN. UNITEDU, IGRAČI SPAŠAVALI ŽIVU GLAVU: / Bježali iz hotela zbog koronavirusa, a nećete vjerovati tko je uzrok

Image
Foto: Profimedia

Pomalo ružna gesta kada se bolje pogleda, ali ovih dana zaista nitko ne želi riskirati

13.2.2020.
14:08
Profimedia
VOYO logo

Panika je nastala u redovima Manchester Uniteda i to sada tijekom kratke pauze od ligaškog nogometa. Naime, United se nalazi u španjolskoj Marbelli na mini-pripremama, a netom prije njih u hotelu u kojem su trebali odsjesti nalazio se kineski prvoligaš Dalian Yifang, kojeg vodi legendarni španjolski strateg Rafel Benitez.

Naime, igrači i stožer Uniteda uplašili su se koronavirusa koji ovih dana hara uglavnom Kinom, pa su hitno tražili promjenu smještaja kako ne bi morali boraviti u istom hotelu u kojem se nalaze i igrači Daliana. Pomalo ružna gesta kada se bolje pogleda, ali ovih dana zaista nitko ne želi riskirati sa smrtonosnim virusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nemanja Matic of Manchester United and Harry Maguire look dejected after the 1st goal Manchester United v Burnley, Premier League, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 22 Jan 2020, Image: 494270221, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Paul Currie/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na koncu su dobili luksuzni hotel na drugoj lokaciji, udaljenoj od ove na kojoj se, prema njihovu viđenju, možda nalazi koronavirus. Zanimljivo je reći kako su ove zime doveli Odiona Ighala i to baš iz Kine, ali nisu ga odmah pustili u klub već je prvo morao proći testiranja kako bi utvrdili da nije zaražen opasnim virusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo