PANIKA U MADRIDU: / Je li Ronaldo ovim potezom najavio definitivni odlazak?

Image

Panika u Madridu! Najbolji nogometaš svijeta za 2016. godinu Cristiano Ronaldo, prema pisanju španjolskih i portugalskih medija, želi otići iz Reala.

18.6.2017.
7:40
VOYO logo

To je navodno u petak u kampu reprezentacije Portugala poručio svojim suigračima:

"Odlazim iz Madrida! Odlučio sam, nema natrag!’, riječi su Ronalda koje su odjeknule u svim svjetskim medijima. Ronaldo je glavna tema pisanja svjetskih medija, a da ne spominjemo kako se u Madridu samo o tome priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BUNDESLIGAŠ NAKON IBRAHIMOVIĆA POZVAO I RONALDA: ‘Nemamo novca, ali voljet ćemo te kao sina’

Ogorčen odnosom kluba prema njemu

Portugalac je navodno ogorčen odnosom kluba prema njemu nakon što se pojavila priča da je pod istragom zbog utaje 14,7 milijuna eura poreza, no madridski list As objavio je da je Ronaldo još prije dva mjeseca odlučio da odlazi, ali ga je agent Jorge Mendes nagovorio da se strpi s izjavama do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ON NAJAVIO ODLAZAK, ZAINTERESIRANI STALI U RED: Ponude za Ronalda već su stigle, agent razgovara s Realom

Britanski tabloid The Sun piše kako bi se predsjednik Reala Florentinom Perezom ovih dana trebao sastati s Mendesom kako bi dogovorili model Ronaldova odlaska iz Reala.

Ronaldova klauzula iznosi milijardu dolara, ali...

Iako je Ronaldova klauzula postavljena na nevjerojatnih milijardu dolara, Real bi navodno pristao na 200 milijuna eura, a ne prvotnih 400 milijuna kako su pisali Španjolci, nakon što je Ronaldo rekao da više nema namjeru igrati u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MADRID U ŠOKU, RONALDO PORUČIO SUIGRAČIMA: ‘Odlazim iz Reala, gotovo je’

As javlja i kako su PSG i Manchester United dva velikana koja su najviše zagrizla za Portugalca i koji imaju novac za ostvariti ovaj transfer.

Promijenio profilnu fotografiju na Instagramu

Ronaldo, birajući između ova dva kluba, je bliže povratku na Old Trafford kod Josea Mourinha koji ga je vodio u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Oni koji pomno prate svaki Ronaldov potez, zaključili su da je i Portugalčeva promjena profilne fotografije na Instagramu dodatni znak da je definitivno raskrstio sa španjolskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ronaldo je svoju sliku u dresu Reala zamijenio onom u dresu Portugala što je protumačeno kao još jedna potvrda njegova odlaska, iako Portugal sutra igra na Kupu konfederacija, izvještava The Sun.

Sigurno neće ići u Kinu ili SAD

Bivši Realov predsjednik Ramon Calderon je u intervjuu za The Sun rekao da Ronaldo sigurno neće ići u Kinu ili SAD, a engleske kladionice su već objavile koeficijente na Portugalčevu sljedeću destinaciju. U toj okladi "favorit" je upravo United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na taj transfer koeficijent je 2,75, dok je na prelazak u PSG koeficijent 8,00. Ipak, kladionica Sky Bet vjeruje da će Ronaldo ipak ostati u Realu na što je koeficijent samo 1,35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo