PANIKA U MADRIDU, KLJUČNI IGRAČ ODLAZI IZ REALA?: / Pobunio se i otkrio da ga želi drugi velikan; 'Planiraju dovesti mene i Messija...'

Image
Foto: Profimedia

Na kraju ove sezone ugovori istječu važnim igračima Real Madrida: Luki Modriću, Lucasu Vasquezu i Sergiju Ramosu

5.1.2021.
12:14
Profimedia
VOYO logo

Već jako dugo traje neizvjesnost oko toga hoće li Real Madrid produžiti ugovore sa svojim važnim igračima Lukom Modrićem, Lucasom Vasquezom i kapetanom Sergijom Ramosom, kojima sadašnji ugovor istječe na kraju sezone i mogu pregovarati s drugim momčadima te u njihove redove stići potpuno besplatno sljedećeg ljeta.

Image
REAL OSTAJE BEZ KAPETANA? /

'Modrić je jedini rekao 'da', a Ramos i on ratuju s kubom'

Image
REAL OSTAJE BEZ KAPETANA? /

'Modrić je jedini rekao 'da', a Ramos i on ratuju s kubom'

Trener Kraljevskog kluba Zinedine Zidane nedavno je rekao kako se nada da će klub osigurati ostanak navedenih igrača i nije sigurno hoće li mu se ta želja ispuniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama iz Španjolske, Modrić i Vasquez će gotovo sigurno produžiti vrijednost, dok je situacija s Ramosom drugačija.

Ima svoje zahtjeve

Ramos navodno želi dvogodišnji ugovor, dok mu je Real spreman ponuditi samo jednogodišnji i to s manjom plaćom od 15 milijuna eura godišnje, koliko trenutno zarađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se Ramosu ne sviđa, pogotovo jer zna da će mu neki drugi klub moći ispuniti sve što želi.

Sluša ponude

Španjolski novinar Josep Pedrerol u emisiji i El Chiringuito otkrio je da se ramos prošle srijede sastao s predsjednikom Florentinom Perezom oko produženja ugovora i da je na tom sastanku španjolski branič obavijestio Pereza da neće prihvatiti ponudu Reala i da će saslušati što mu nude drugi klubovi u koje sada može besplatno otići na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ramos je Pereza obavijestio da mu je netko iz francuskog Paris Saint-Germaina predstavio plan po kojemu PSG u svojim redovima u sljedećoj sezoni planira imati njega, ali ponajboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija, kojemu ugovor s Barcelonom također istječe na ljeto 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo