NAKON VELIKOG SUKOBA MESSI ODLAZI IZ BARCE? /

Najbolji igrač na svijetu ima tajnu klauzulu u ugovoru, već na ljeto može otići potpuno besplatno

Image
Foto: SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia

Messijev sadašnji ugovor traje do 2021. godine, a u njemu je klauzula koja mu omogućuje da napusti klub

5.2.2020.
10:21
SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia
VOYO logo

Španjolski mediji javljaju da u aktualnom prvaku Barceloni vlada veliki kaos koji je stigao do vrhunca nakon velikog sukoba najboljeg igrača Lionela Messija sa sportskim direktorom i njegovim bivšim suigračem Ericom Abidalom.

Image
CIJELA ŠPANJOLSKA BRUJI O NEZAPAMĆENOM KAOSU U BARCELONI: /

Messi u svađi s klubom, a za sve je kriv jedan klan?

Image
CIJELA ŠPANJOLSKA BRUJI O NEZAPAMĆENOM KAOSU U BARCELONI: /

Messi u svađi s klubom, a za sve je kriv jedan klan?

Abidal je izjavio da se igrači ne trude dovoljno te ih je prozvao zbog nedostatka radne etike pod Ernesteom Valverdeom što je na koncu, prema njegovim riječima, dovelo do njegove smjene, a Messi je na njegove riječi burno reagirao i otvoreno ga napao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogroman kaos

“Kada nešto tako govoriš onda reci imena igrača o kojima pričaš. Ne sviđaju mi se ovakve stvari, ali ljudi moraju odgovarati za svoj posao i svoje odluke. Igrači su odgovorni za ono što se događa na travnjaku i mi uvijek prvi priznajemo kada stvari nisu dobre. Oni koji vode sportsku politiku moraju također preuzeti odgovornost prvenstveno za odluke koje su donijeli”, napisao je na Instagramu.

Image

Nakon toga u Barceloni je ogroman kaos, a Evening Standard je objavio da Messi u svojem ugovoru ima članak prema kojem može napustit katalonskog giganta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključna klauzula

Messijev sadašnji ugovor traje do 2021. godine, a u njemu je klauzula koja mu omogućuje da napusti klub na kraju sezone - i to potpuno besplatno.

Slične klauzule imali su i drugi Barcelonini velikani poput Xavija, Andresa Inieste i Carlesa Puyola, a da je to istina potvrdio je klupski predsjednik Josep Maria Bartomeu.

"Messi je potpisao do 2021. i po ugovoru ima mogućnost napustiti klub na kraju pretposljednje sezone potpuno besplatno. Zaslužio je mogućnost da slobodno odlučuje o svojoj budućnosti, ali ne sumnjam da će ostati u klubu još puno godina", otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo