Pale i prve kritike na račun Luke Modrića!

6.4.2011.
12:47
VOYO logo

Tottenham je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka doživio katastrofalan 4:0 poraz od Real Madrida, a dan poslije traže se uzroci tako loše večeri engleske momčadi. Osim Harryja Redknappa, koji je na klupi ponovno bio samo gledatelj koji očekuje čudo, mnogi kao glavnog krivca vide Petera Croucha. Visoki napadač Spursa napravio je u 15 minuta dva prekršaja za žuti karton i ostavio svoju momčad na cjedilu.

U takvoj situaciji bilo je gotovo nemoguće izdržati protiv Reala na prepunom San Bernabeu. A kako je odigrao Luka Modrić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/a5e3bbc391c1aca2446102e36347cb3c

Josip Kuže, koji je Modrića trenirao godinu i pol dana u Dinamu, bio je razočaran igrom Tottenhama, a smatra da bi i najbolji hrvatski nogometaš morao bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da je isključenje Croucha poremetilo koncepciju Engleza, ali njihova igra svejedno je predvidljiva, jednostrana, vrlo čudna u razvoju napada. Naime, svi njihovi igrači drže se previše pasivno, u svojim 'kućicama', a jedino sredstvo kojim napadaju je duga lopta na Balea", kaže Kuže te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je, silom prilika, bio u obrambenom bloku, na tridesetak metara od svoga gola, ali i on bi, kada Tottenham krene u napad, trebao energičnije prilaziti suigraču, tražiti loptu, od njega se očekuje da kao organizator igre preuzme veću odgovornost u fazi napada", smatra Kuže.

Lukin trener iz Zrinjskog, Stjepan Deverić, ovako je vidio njegovu igru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tottenham je, nakon isključenja Croucha, bio osuđen na obranu, te Lukina imaginacija nije mogla doći do izražaja. U prvom poluvremenu, dok su imali svježine, Spursi su se držali, ali poslije više nisu mogli izdržati tako žestok pritisak Real Madrida", kazao je Štef.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104051007006 arti-201104020235006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo