PALAVERSA ODRADIO PRVI INTERVJU NAKON ŠTO JE PROCURILA VIJEST O CITYJU: / 'Ispunio mi se dječački san. Za to sam radio cijeli život'

Image
Foto: Screenshot/Hajduk.hr

City bi navodno kupio 18-godišnjaka i ostavio ga da se razvija u Hajduku.

17.1.2019.
14:51
Screenshot/Hajduk.hr
VOYO logo

Ime hrvatskog nogometaša i igrača Hajduka Ante Palaverse već je drugi dan u fokusu svjetske nogometne javnosti. U srijedu je, naime, procurila vijest da je mladi 18-godišnji veznjak Hajduka potpisao za Manchester City što je dočekano kao velika senzacija.

"‘Manchester City je pokazao interes za našeg igrača Antu Palaversu i u ovom trenutku možemo samo potvrditi da su uspostavljeni kontakti", poručili su u četvrtak iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli se trenutačno nalaze na pripremam u Turskom. Tamo je i Palaversa, a s obzirom na povećani interes za igrača klub je na službenoj stranici objavio mini intervju s njim.

Presretan što igra

"Kada sam zaigrao za Hajduk ispunio mi se dječački san, jako sam sretan što sam dobio priliku u prvoj momčadi jer sam za to radio cijeli svoj život. Rezultatima u prvom dijelu sezone svi skupa ne možemo biti zadovoljni, svjesni smo toga, zato smo došli tu pripremiti se što bolje i pokazati pravo lice Hajduka u nastavku", kazao je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripreme? Zadovoljan sam što se tiče strukture terena i svega. Mislim da možemo puno popraviti igru od taktike do završnice", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i atmosferu u momčadi.

"Slažemo se odlično. Pokušavamo to prikazati na terenu. Svi rade kao jedno. U nastavku sezone ćemo nastojati pokazati što je to Hajduk", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo