PAKLENI PLAN ZINEDINEA ZIDANEA: / Francuz idućeg ljeta dovodi tri spektakularna pojačanja s kojima će pokoriti Europu?

Image
Foto: Profimedia

Na Santiago Bernabeu već imaju spreman dugoročni plan

8.9.2020.
11:03
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid vjerojatno neće u ovom prijelaznom roku uložiti puno u nova pojačanja. Pitanje je hoće li uopće nekoga dovoditi, međutim ono što navodno spremaju idućeg ljeta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Francuski stručnjak ZinedineZidane ima pakleni plan kako udahnuti novu energiju momčadi nakon predstojeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pameti su mu tri imena, a to su Kylian Mbappé (21), Erling Haaland (20) i Eduardo Camavinga (17).

Image
Foto: Profimedia

France's forward Kylian Mbappe celebrates his goal during the UEFA Nations League football match between Sweden and France at the Friends Arena in Solna, near Stockholm on September 5, 2020.,Image: 556441252, License: Rights-managed, Restrictions: Sweden OUT **SWEDEN OUT**, Model Release: no

Veznjaku Rennesa već je dodijeljena uloga dugoročne zamjene za Casemira. Mbappé bi lako mogao postati najskuplji nogometaš u povijesti i poznato je koliko su Zidane i on u dobrim odnosima. Francuz pak u Haalandu vidi naseljenika sunarodnjaka Karima Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski ABC, koji se pojavio s ovom pričom, navodi kako je Mbappé jedan od razloga zbog kojih Real ovog ljeta neće vjerojatno nikoga dovoditi nego će novac od prodaje staviti sa strane kako bi idućeg ljeta imali dovoljno za dovođenje jednog od najboljih nogometaša na svijetu. Na ruku im ide i to što će tada krilni napadač ući u posljednju godinu ugovora s PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo