Provala dana stize iz Splita: 'Konacno smo pustili i Hajduku'

Hajduk je svladao Istru s 5:3 u dvoboju 19. kola prvenstva na oprostaju od 2014. godine, a bila je to utakmice koja je zadovoljila sve navijace koji su pristigli na Poljud.

14.12.2014.
11:58
VOYO logo

"Bio je uzitak za gledati. Puno golova, puno detalja. Dobra igra i lijepo je zavrsiti sezonu na ovaj nacin. Imali smo dominaciju i rezultat, ali jedan detalj je sve promijenio. Izgubili smo potrebno samopouzdanje nakon iskljucenja Mikanovica, pa je Istra utakmicu dovela u neizvjesnu fazu. Zadovoljan sam ovim sustavom koji je potvrdio da momcad dobro reagira u ovakvoj formaciji", kazao je Igor Tudor te istaknuo ukrajinskog majstora:

"Od pojedinaca cu izdvojit Milevskog, jer svi se veselimo pripremama. Cekamo da vidimo kakav ce on biti nakon priprema. Svi smo znatizeljni da vidimo taj napredak koji ce sigurno biti. Cestitke igracima, odmor je do 6. sijecnja. Razmisljam o novim imenima, ali sve ovisi o celnicima kluba. Kvalitetan igrac nam je dobrodosao na svakoj poziciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Pamic je opet imao izjavu dana:

"Ne mogu ni pomisljati sto bi bilo da je Mikanovic nije dobio crveni karton, tko zna koliko bi mi komada dobili. Hajduk je zasluzeno pobijedio. I moram konstatirati da smo nakon Dinama, Rijeke i Lokomotive, napokon smo pustili i Hajduku. Treba biti realan, moja je momcad odigrala lose. Smjena? Ne bojim se smjene i necu otici zato sto njih 10-15 vice da odem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dinamo 49 2. Rijeka 42 3. Hajduk 32 4. Lokomotiva 28 5. Zagreb 24 ....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo