'Pa ovo je sasvim neki drugi Dinamo!'

Rutinski je Dinamo svladao Istru s 2:0 u 10.

30.10.2011.
12:07
VOYO logo

Utakmica je trebala biti riješena još u prvom poluvremenu kada je Fatos Beqiraj imao četiri izgledne situacije za gol, a pulski vratar Mance bio je sjajno raspoložen.

Međutim, Beqiraj je ipak bio najbolji kada je bilo najpotrebnije, u 45. minuti. Sammir je nabacio iz kornera, Šimunić glavom spustio loptu pred vrata, a Beqiraj matirao Mancea. Bila je to kruna Dinamove dominacije u prvom poluvremenu, a Beqiraju sedmi prvoligaški pogodak ove sezone, te je uvjerljivo najbolji Dinamov strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ni znao da sam strijelac dok mi Joe i Leko nisu rekli! Nešto sam udario glavom, ali ne znam je li to bila lopta ili suparnikova glava!", kazao je Beqiraj.

"Ovo je posve drugačije Dinamovo lice u odnosu na neke prethodne utakmice. Istri smo dopustili samo jedan udarac u okvir vrata i to sve govori. Očekivanja u Amsterdamu? Idemo po tri boda!", ispalio je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić, koji je odmah poslije utakmice u Zagreb odvezao brata Zdravka, te bračni par Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kruno Jurčić je veličao Dinamovu igru, očekivano, kad se zna da su plavi u Puli nedavno s Vahom nokautirani.

"Vesele me tri boda, kao i način na koji smo do njih došli - strpljivo, s puno pasova, kontroliranim nogometom, koji je donio i dobru realizaciju. Inače imamo problema s probijanjem protivničkoga bloka, no ovoga puta bilo je sve kako sam zamislio", kazao je Kruno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Jurčićevim riječima, Vrsaljko, Calello i Rukavina bit će spremni za Ajax.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110280220006 arti-201110280649006 arti-201110280536006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo