PA NEĆE IM VALJDA I NJEGA PREOTETI? / Nakon Ronalda Juve kreće po još jednog čovjeka bez kojeg navijači ne mogu zamisliti Real?

Image
Foto: AFP

Dvije godine nakon što je Portugalac preselio u Torino, velikan želi i Francuza

19.4.2020.
12:30
AFP
VOYO logo

Iako su prije nešto malo manje od godinu dana dali otkaz MaxuAllegriju pa potom na njegovo mjesto doveli Maurizija Sarrija, u Juventusu navodno opet namjeravaju posegnuti za novim trenerskim remenjem. Francuski le19sport.com javlja da je talijanski velikan u kontaktu s njihovom legendom ZinedineomZidaneom. Trener Real Madrida u Torinu je boravio od 1996. do 2001., a kako se pokazao jednako uspješan trener kao i igrač želja im je opet surađivati s njim.

Francuzi tvrde da Juve sada šalje signale njegovim zastupnicima jer je do njih stigla informacija o njegovom navodnom neslaganju s predsjednikom Reala FlorentinomPerezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je već jednom šokirao Santiago Bernabeu kada je 2018. naprasno dao otkaz i to poslije osvajanja trećeg uzastopnog naslova u Ligi prvaka, no vratio se godinu dana kasnije. Njegov ugovor vrijedi do lipnja 2022., ali kako se navodno ne slaže s klupskim vodstvom oko budućih planova moglo bi opet doći do rastanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi to veliki udarac za Madriđana nakon što im je talijanski prvak prije dvije godine ‘ukrao’ i vjerojatno najboljeg nogometaša u klupskoj povijesti Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo