STIŽE VELIKA ZVIJEZDA / Pa gdje će onda Modrić igrati? Real Madrid kreće u veliku bitku s Barcelonom za hit-igrača Premier lige

Image
Foto: Profimedia

Belgijski nogometaš još uvijek nije produžio ugovor koji mu vrijedi do ljeta 2023. godine

28.9.2021.
19:36
Profimedia
VOYO logo

Belgijski reprezentativac iz redova Leicestera i jedan od najboljih veznjaka engleskog Premiershipa, Youri Tielemans, mogao bi napustiti klub već u siječanjskom prijelaznom roku, tvrdi tako ugledni The Athletic.

Belgijski nogometaš još uvijek nije produžio ugovor koji mu vrijedi do ljeta 2023. godine, a Leicester ne želi riskirati i planira ga prodati dok na njemu može zaraditi golem novac. Menadžer Leicestera, Brendan Rodgers imao je u planu graditi igru na 24-godišnjem Tielemansu, ali mladi nogometaš očito ima drugačiju viziju svoje karijere, ponajprije zbog toga što ga potražuju svjetski velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Madridski AS pak otkriva kako Tielemansa žele dovesti Real Madrid i Barcelona, ali da ga potražuju i Manchester United i Liverpool. Leicester bi na njemu mogao zaraditi oko 50 milijuna eura, a bude li interes velik možda i više.

Dođe li kojim slučajem u Real, tamo će se stvoriti velika gužva u veznom redu, a pitanje je hoće li biti mjesta za Luku Modrića koji je ionako ove sezone sve češće na klupi i ugovor mu istječe na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo