Real otputovao u Dortmund: U avionu i 'otpisani' Modrić

Trener Reala uoči gostovanja u Dortmundu muku muči s vratarima i veliko je pitanje hoće li ozlijeđenog Lopeza zamijeniti ikona Reala Casillas.

23.4.2013.
12:08
VOYO logo

Muke oko vratara trenutačno ima trener Real Madrida Jose Mourinho, a za sve je kriva ozljeda Diega Lopeza na posljednjem prvenstvenom ogledu protiv Betisa. Tada je inače prilično sigurni kroz svo ovo vrijeme Diego Lopez primio udarac u rebro i njegov je nastup protiv Borussije pod znakom pitanja.

Iz kluba su naveli da će odluka o njegovom mogućem nastupu pasti nakon popodnevnog treninga u utorak, na stadionu Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično bi bilo da Diega Lopeza na vratima zamijeni Iker Casillas, dugogodišnji prvi čuvar Realove mreže i njegov kapetan s kojim je Mourinho u ratu već neko vrijeme. No, od siječnja, kada je slomio palčanu kost lijeve ruke, Casillas nije branio i zato su u klubu u velikoj dvojbi treba li se povratak inače sjajnog Casillasa dogoditi baš u ovakvoj utakmici.

Kako god, Mourinho je na put prema Dortmundu krenuo s četvoricom vratara. Uz dva spomenuta, tu su još Adan i Jesus Collado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na put su krenula 23 igrača Reala, a među njima je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Podsjetimo, u posljednjem prvenstvenom ogledu, subotnjoj pobjedi Reala protiv Betisa od 3:1, Modrić je prijevremeno morao napustiti travnjak zbog ozljede lista desne noge. Posljednjih je nekoliko treninga Modrić radio po posebnom programu, a mnogi su ga mediji već otpisali za utakmicu u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da je Modrić više-manje zaliječio ozljedu, te bi mogao nastupiti u prvoj polufinalnoj utakmici. Odluka će, vjerojatno, biti donesena na dan utakmice, točnije na zagrijavanju momčadi prije dvoboja.

Casillas, Diego Lopez, Adan, Jesus - Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Albiol, Carvalho, Nacho - Xabi Alonso, Khedira, Özil, Kaka, Modrić, Callejon, Di Maria, Casemiro - Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo