Novi sok za Modrica i drustvo: 'Ovo se nije smjelo dogoditi'

U samo 24 sata Real Madrid zadesila je serija pehova zbog koje bi Kraljevski klub mogao ostati bez dva velika trofeja - naslova prvaka Spanjolske i Europe.

8.5.2014.
9:18
VOYO logo

U srijedu prijepodne je prvo stigla vijest kako covjek-bedem Xabi Alonso zbog ozljede nece moci igrati veliko finale Lige prvaka protiv Atletica, da bi navecer Kraljevi dozivjeli novi sok. Umjesto da se lako obracunaju s davljenikom Valladolidom, Modric i drustvo su odigrali samo 1:1 i sada za prvoplasiranim Atleticom zaostaju cak cetiri boda. Do kraja prvenstva su ostala samo dva kola.

Trener Reala Carlo Ancelotti priznao je da ga je uzrujao nacin na koji su njegovi nogometasi ispustili vodstvo protiv Valladolida, te time prakticki ispali iz utrke za naslov spanjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/wnvGfifSpvo

Real je poveo pogotkom Sergija Ramosa u prvom poluvremenu, da bi u 87. minuti ostao bez pobjede nakon gola Humberta Osorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontrolirali smo utakmicu 70 minuta i onda je ispustili iz ruku u zadnjih 20. Nije to bilo pitanje naseg odnosa prema igri jer nas vratar Iker Casillas nije imao nikakvog posla. Lose smo se branili prilikom prekida i to nam je odnijelo pobjedu", izjavio je razocarani Ancelotti.

Za Madridane je tracak nade da se njihova prva zvijezda Cristiano Ronaldo ipak, cini se, nije teze ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/lmfHm0TSbw8

"Vidjet cemo u sljedecih nekoliko dana kako je Cristiano, ali ne radi se o ozbiljnom problemu. Zamijenio sam ga jer je osjetio nelagodu u nozi", rekao je Ancelotti kojem je Ronaldo itekako bitan zbog finala Lige prvaka u kojem ce Real 24. svibnja igrati protiv Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjecamo, Ronaldo se vratio u Realov kadar u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna, nakon sto je prethodno propustio cetiri utakmice zbog problema s koljenom i zadnjom lozom.

Iako su svi u soku zbog nesretnog gola koji ima je odnio dva mozda kljucna boda, igraci se nisu predali. Strijelac u cetiri uzastopne utakmice Sergio Ramos porucio je da ce se Real nastaviti boriti za naslov u Primeri dokle god ima teoretskih izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Steta sto smo ostali bez pobjede jer smo se istinski borili. Medutim, u zadnjim smo se minutama malo opustili, a protiv momcadi koja se bori za ostanak to se ne smije raditi. Dok je god matematicki moguce da osvojimo naslov, nastavit cemo se boriti", porucio je Ramos.

Francuska nogometna legenda Zinedine Zidane (41) opovrgnuo je nagadanja da namjerava napustiti mjesto pomocnog trenera Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vise je europskih medija posljednjih tjedana spominjalo nekadasnjeg osvajaca Zlatne lopte kao kandidata za trenersko mjesto u Bordeauxu i Monacu. On sam ne krije da jednog dana zeli biti prvi trener, ali zasad namjerava ostati pomocnik Carlu Ancelottiju u Realu. Tako je barem ustvrdio u priopcenju koje je poslao francuskom dnevniku L'Equipeu.

''Kao i obicno, svi puno pricaju. I kao i uvijek, ja sam primoran reagirati. Nisam imao nikakav kontakt, cak ni na daljinu, s celnicima Monaca. Ukratko, nisam kontaktirao ni s kim i nije mi ponuden posao trenera, ni u Monacu ni u bilo kojem drugom klubu. Pod ugovorom sam s Real Madridom i jedini prioritet mi je taj klub, spanjolsko prvenstvo i finale Lige prvaka. Tocka'', stoji u Zidaneovoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo