OVO ZVUČI NEVJEROJATNO: / U Italiji se nakon smjene hrvatskog stručnjaka dogodilo nešto jedinstveno

Image
Foto: AFP

Najstariji klub u Italiji objavio je da je bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli imenovan novim trenerom.

7.12.2018.
14:50
AFP
VOYO logo

Hrvatski trener IvanJurić (43) i po treći puta je dobio otkaz u talijanskom prvoligašu Genoi, a Splićaninu je presudilo ispadanje iz Kupa u četvrtak navečer od trećeligaša Entelle.

Nogometaši Entelle u dramatičnom su raspletu utakmice šesnaestine finala Kupa Italije s 4-3 (2-2, 3-3) izbacili Genou i to nakon što su izjednačujući pogodak za 3-3 postigli u posljednjim sekundama produžetka i dočekali trijumf u osmoj seriji raspucavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez pobjede

Jurić je u listopadu zamijenio Davidea Ballardinia, no u osam utakmica na klupi Genoe nije ubilježio nijednu pobjedu. Ovo je bio treći puta da Jurić vodi Genou, prvi puta je u sezoni 2016/17 "izdržao" 28 utakmica, a drugi puta - u travnju prošle godine - bio je na klupi 20 utakmica.

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Svi Talijani

Genoa, najstariji aktivni klub u Italiji, osnovan 1893. godine, objavila je da je bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli imenovan novim trenerom. Prandelli je vodio Italiju na EURU 2012, a od klubova je trenirao Romu, Fiorentinu, Galatasaray, Valenciju i Al Nasr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim imenovanjem dogodilo se nešto jedinstveno, a to je da sve prvoligaške klubove vode talijanski stručnjaci. S obzirom da je riječ o jednoj od najjačih liga na svijetu to zvuči potpuno nevjerojatno.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo