OVO SU KANDIDATI ZA ŠUKEROVOG NASLJEDNIKA: / Među njima je i čovjek koji je od Dinama učinio najkažnjavaniji klub

Image
Foto: PIXSELL
14.2.2017.
8:02
PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko je imena koja su u prvom planu za mjesto predsjednika HNS-a, odnosno, Šukerovog nasljednika, javlja 24 sata. Prvi među njima je bivši predsjednik saveza Branko Mikša, koji je danas počasni predsjednik.

KONAČNI PAD DAVORA ŠUKERA? Bivši predsjednik odbacuje ideju o povratku na čelo HNS-a

Mikša dobro poznaje prilike i sve što se događa

Mikša dobro poznaje prilike i sve što se događa, a prije mjesec dana bio je i vođa delegacije na nedavnom reprezentativnom izletu na China Cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Grabovac još jedan od kandidata

Drugo ime koje se spominje je Duško Grabovac. Za njega najviše navijaju Riječani. Riječ je o čovjeku koji je dugi niz godina bio glavni tajnik HNS-a, obnašao razne dužnosti u tijelima Uefe, no ni on, poput Mikše, nije otvoreno pokazao oduševljenje za posao koji mu se navodno nudi.

Treće ime moglo bi biti veliko iznenađenje za širu javnost, no ne i za dobro upućene u prilike u HNS-u. Radi se o Saši Pavličiću-Bekiću koji trenutno obnaša dužnost disciplinskog suca HNS-a. On je prvi favorit za poziciju predsjednika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bekić bi bio osvježenje na hrvatskoj nogometnoj sceni

Bekić bi sasvim sigurno bio osvježenje na hrvatskoj nogometnoj sceni. Bekuću u prilog ide i dosadašnji rad. Nije se libio donijeti ni najteže odluke i kazne, poput primjerice kazne od 27.000 kuna Alojziju Šuprahi zbog napada na predsjednika Hajduka Marina Brbića. Isto tako, Bekić se istaknuo beskompromisnim kažnjavanjem klubova zbog izgreda navijača. Ispraznio je sjever Poljuda, zamjerio se Torcidi, a nije bio blag niti prema Dinamu.

Saša Pavličić-Bekić je čovjek koji je, unatoč tome što ne skriva svoju navijačku pripadnost Dinamu, najviše i kaznio maksimirski klub i učinio ga najkažnjavanijim u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam ni potvrditi ni demantirati da sam ja nečiji kandidat za mjesto predsjednika HNS-a", kratko je kazao Pavličić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo