MOŽE BEZ ZVIJEZDA: / Argentina je konačno pobijedila, prvi put u kvalifikacijama

Image
Foto: AFP, LUIS ROBAYO

Svojim prvim pogotkom u dresu reprezentacije Lucas Biglia donio je pobjedu argentinskoj izabranoj vrsti u kvalifikacijskom ogledu za plasman na Svjetsko prvenstvo igranom na gostovanju kod Kolumbije.

18.11.2015.
8:35
AFP, LUIS ROBAYO
VOYO logo

Znatno oslabljena bila je argentinska reprezentacija u ovom ogledu (Lionel Messi, Sergio Agüero...) pa se mjesta na listi strijelaca pomalo neočekivano našlo i za defanzivnog veznog nogometaša Lazijeve momčadi. Iskoristio je brzi kontranapad i lagano završio za prvijenac u nacionalnom sastavu u kojem mu je ovo bio 38. nastup.

https://vine.co/v/iuZmlHViDYT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukavi Rodriguez

S utakmice stiže i snimka zanimljivog načina dobivanja slobodnog udarca u režiji Jamesa Rodrigueza. Nogometaš madridskog Reala u jednoj je akciji gurnuo svog suigrača na suparnika, ovaj se spotaknuo a sudac je sve vidio kao prekršaj u korist Kolumbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentini je ovo bila prva pobjeda u četvrtoj utakmici kvalifikacijskog južnoameričkog ciklusa za Mundijal u kojem za sad na šestom mjestu ljestvice imaju pet bodova, jednoga više od sedmoplasirane Kolumbije.

Ekvador ostao maksimalan

Ekvador je ostao na maksimalnom učinku svladavši na gostovanju posljednjeplasiranu Venezuelu 3:1, ostavivši je pritom i dalje bez boda u natjecanju. Sigurne pobjede upisali su i Brazil protiv Perua, odnosno Urugvaj protiv Čilea. Obje su utakmice završile rezultatom 3:0, dok je Paragvaj s 2:1 bio bolji od Bolivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Ekvador 12 bodova, 2. Urugvaj 9, 3. Brazil 7, 4. Paragvaj 7, 5. Čile 7, 6. Argentina 5, 7. Kolumbija 4, 8. Bolivija 3, 9. Peru 3, 10. Venezuela 0.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo