OVO SE BIVŠEM IZBORNIKU NIKAKO NEĆE SVIDJETI: / Kovač i Salihamidžić zavirili u njegovo dvorište, ostaje bez velikog talenta?

Image
Foto: AFP

Nije još niti sjeo na klupu, a već ima razloga za brigu

24.6.2019.
11:03
AFP
VOYO logo

Sportski direktor Bayerna HasanSalihamidžić užurbano radi remontu momčadi NikeKovača. Ciljevi su odavno postavljeni, sada se samo čeka ispunjenje istih. Lucas Hernandez i Benjamin Pavard već su dio nove momčadi bivšeg izbornika, a isti se nada da će do kraja prijelaznog roka doći Leroy Sane ili Timo Werner.

Žele napadača

U međuvremenu, popularni Braco okrenuo se pojačanjima za budućnost. Birmingham Mail objavio je su se Nijemci zajedno s Barcelonom uključili u borbu za 16-godišnjeg LouiejaBarryja, mladu zvijezdu West Bromwich Albiona. Riječ je o klubu kojeg je nedavno preuzeo SlavenBilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako bi hrvatski stručnjak uskoro mogao ostati bez velikog talenta što bi bio veliki udarac ne samo za njega nego i za klub. Kako je igrač prošlog petka napunio 16 godina otvorila mu se mogućnost pregovaranja s drugim klubovima. WBA u međuvremenu svim silama nastoji spriječiti najgori scenarij te su ušli u pregovore s njim. Navodno su mu ponudili trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo