OVO JOŠ NISMO ČULI: / Jose Mourinho otkrio svoj ritual prije utakmica

Image
Foto: AFP

Nogometaši Chelsea večeras u posljednjoj utakmici 16.

14.12.2015.
10:17
AFP
VOYO logo

Chelsea ove sezone igra neprepoznatljivo i definititno su najveće razočaranje u Premier ligi. Mourinho se zbog loših ovoseozonskih rezultata nalazi na tankom ledu, izložen je velikim kritikama navijača i medija, ali uprava kluba još uvijek vjeruje u njega (čitaj prevelika je njegova odšteta u slučaju da mu klub da otkaz). I dok su navijači Chelsea u iščekivanju još jedne utakmice svoga kluba, Mourinho je otkrio kakav mu je ritual uoči utakmica.

Image
MOURINHO, PAKIRAJ KOFERE: /

Chelsea doživio novu tešku sramotu

Image
MOURINHO, PAKIRAJ KOFERE: /

Chelsea doživio novu tešku sramotu

"Volim biti u svom mom malom uredu na Stamford Bridgeu, ležati i gledati film na mom iPadu. Mrzim kada mi netko u tom trenutku pokuca na vrata kako bi mi kazao da moram na televizijski intervju", rekao je Mourinho pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Voli gledati i serije

"Volim gledati svakakve serije, pratim ih i jedva čekam da stignu nove epizode. U to vrijeme, moji igrači se zagrijavaju ili su u svlačionici. Moji pomoćnici tada vode brigu o igračima, a ja nemam nikakvu brigu tada. Ponekad pogledam i televiziju ako je kasnije utakmica, pa vidim ostale rezultate", kazao je Special One.

Mourinho se osvrnuo i na izjavu napadača Diega Coste koji je rekao da u nogometu nikad ne znate što vam donosi budućnost i sukladno s time moguć je njegov povratak u Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Diego je rekao da u nogometu nikad ne znate i da je Filipe Luis primjer. Mogao je reći i Fernanda Torresa kao primjer. Nema tu ništa čudno u njegovoj izjavi. Atletico Madrid sjajn je klub, Madrid je prelijep grad, Primera je odlična liga. Drogba je ovdje bio deset godina. Nisam siguran da će Diego igrati do 37., ali ima ugovor i bit će ovdje još tri godine", objasnio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo