Ovo je znak prave frke oko propasti eura!

Čini se da i Barcelonin trener Pep Guardiola svoju ušteđevinu čuva u eurima. Pep je izjavio je da ga više brine kriza u Europi nego El Clasico.

6.12.2011.
11:13
VOYO logo

"Summit Europske unije u petak i spašavanje eura bit će ovoga tjedna važniji od derbija Real Madrida i Barcelone", pokušao je umanjiti značaj 'El clasic' u Madridu koji je na redu sljedećeg vikenda trener Barcelone Josep Guardiola.

"Nije derbi važan. Puno je važnije da 9. prosinca njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy spase euro", rekao je Guardiola večer uoči ogleda 6. kola Lige prvaka, u kojem će se njegova momčad u H skupini sastati s bjeloruskim BATE Borisovim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče derbija, važnije od taktike jest pitanje s kakvim ćemo mentalitetom ući u utakmicu. Pobjeda protiv tako snažnog rivala kao što je Real Madrid bi nam dala dodatnu snagu, ali dug je još put do kraja prvenstva.

Barcelonu nakon derbija očekuje i nastup na Svjetskom prvenstvu klubova protiv Japana. U ogledu protiv BATE Borisova će Guardiola pružiti šansu nekim mladim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da neće osjećati pritisak, da se neće ničega uplašiti. Trebaju se opustiti, pokazati svoj talent i uživati u igri", zaključio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo