OVO JE ZAISTA IMPRESIVNO / Pogledajte spektakularne stadione za EP 2016.

Petnaesto izdanje UEFA Europskog nogometnog prvenstva pocinje 10. lipnja slijedece godine. Iako do pocetka spektakularnog nogometnog natjecanja ima vise od godinu dana, Sportski.

9.3.2015.
11:51
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija suvereno koraca kroz kvalifikacije za EURO 2016. Izabranici Nike Kovaca trenutno su prvoplasirana momcad skupine H sa 10 osvojenih bodova u 4 odigrane utakmice, ispred drugoplasirane Italije koja takoder ima 10 bodova iz 4 susreta (uz slabiju gol razliku), i treceplasirane reprezentacije Norveske (slijedeci suparnik Vatrenih) s 9 bodova. Slijede jos Bugarska s 4 boda, Malta s bodom, te Azerbejdzan s 0 bodova.

Stoga, hrvatska nogometna javnost s pravom iscekuje nastup Hrvatske u Francuskoj. Europsko prvenstvo 2016. biti ce najvece do sada, cak 24 reprezentacije nadmetati ce se za titulu najboljeg u Europi, umjesto dosadasnjih sesnaest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ova ekspanzija naisla na veliki broj onih koji to ne podrzavaju, cvrsto vjerujuci u stari format natjecanja kao u onaj najbolji, nekoliko zemalja je konacno dobilo pravu sansu da zaigra s najboljima na starom kontinentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok cekamo da europske reprezentacije do kraja odmjere snage izmedu sebe i zavrse kvalifikacije, cime cemo dobiti vinovnike francuskog spektakla, Sportski.net Vam predstavlja stadione na kojima ce se igrati utakmice na turniru. Nadamo se da cemo i Vatrene gledati na jednom od ovih prekrasnih stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo