NASMIJAO MNOŠTVO

OVO JE URNEBESNO! Davor Šuker se opako sprda sa ‘nezaposlenim’ Vatrenim koji je ostao bez vozačke

Predsjednik HNS-a Davor Šuker prilikom otvorenja novih prostora Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije na zabočkom Zivtovom trgu u četvrtak, našalio se na račun reprezentativnog braniča Domagoja Vide koji se prije nekoliko dana našao u središtu skandala, javlja Zagorje International.hr.

Naime, Vidu je ukrajinska policija zaustavila  s 1,51 promila u krvi, nakon čega mu je oduzeta vozačka dozvola. Uz to, stoper Vatrenih kazao je policajcima da je nezaposlen. Ovaj slučaj odjeknuo je u hrvatskim i ukrajinskim medijima, a njegov trener u Dinamu iz Kijeva Sergej Rebrov najavio je kaznu za Vidu.

VATRENI U SREDIŠTU SKANDALA: Napuhao 1,51 promila, a onda policiji besramno lagao da je nezaposlen?

Šuker prisustvovao otvorenju novih prostora NS Krapinsko – zagorske županije

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u četvrtak je prisustvovao otvorenju novih prostora Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije na zabočkom Zivtovom trgu, kojem su prisustvovali neki hrvatski nogometni reprezentativci, među njima i Vida.

VIDI SE NE PIŠE DOBRO: Trener Rebrov poludio zbog incidenta! ‘Sigurno će biti sankcioniran’

Šuker se za govornicom dotaknuo teme kvalifikacijske utakmice protiv Islanda, koja Vatrenima predstoji ove subote na maksimirskom stadionu, a trenutak je iskoristio da se našali s braničem Vatrenih

‘Pitao sam ga kaj ‘gabla’

“Domagoj? Pitao sam ga jel’ kaj ‘gablal’. Kaže još ni ‘kapi”, kazao je Šuker u šali i nasmijao okupljeno mnoštvo. Nakon toga je s loptom u rukama, pogledavši u smjeru novinara, još dobacio:

“Ako ima tko vozačku ovdje da mu posudi. Ako treba zvat’ ću ja i Ukrajinu, svoje neke prijatelje”, nastavio je Šuker nasmijavati novinare i ostale goste.

Vida mu je sa smiješkom dobacio:

“Hvala šefe”.

Šuker je na kraju kazao:

“Obećao je da će zabiti gol u subotu”.

Pozlatile mu se riječi…

Povratak na Net.hr