'OVO JE TRENUTAK KAD SU RAMOSU REKLI DA MORA NA DOPING KONTROLU': / Pojavila se snimka iz arhive Realove TV

Image
Foto: Screenshot: AS

'Ovo je trenutak kad službenik Uefe pita Ramosa da se podvrgne dopinškoj kontroli u Cardiffu'

24.11.2018.
12:04
Screenshot: AS
VOYO logo

Nakon što je Footbal Leaks preko Der Spiegela iznio optužbe na račun Sergija Ramosa o tome da je kapetan Real Madrida i Španjolske bio pozitivan na kortikosteroid deksametazon. Tvrdi i kako je Europska nogometna organizacija zataškala laboratorijske nalaze i tako spriječila prvorazredni skandal.

Image
UEFA I REAL STALI U OBRANU RAMOSA: /

Football Leaks i Der Spiegel plasirali skandalozne tvrdnje

Image
UEFA I REAL STALI U OBRANU RAMOSA: /

Football Leaks i Der Spiegel plasirali skandalozne tvrdnje

Sad se u medijima pojavila i snimka. Do nje je došlo pregledom arhive Realove klupske televizije. Madridski AS je pronašao i objavio trenutke prije negoli je Sergio Ramos nakon finalnog meča s Juventusom bude podvrgnut dopinškom testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je taj trenutak'

'"Ovo je trenutak kad službenik Uefe pita Ramosa da se podvrgne dopinškoj kontroli u Cardiffu", javlja ugledni španjolski dnevni sportski list.

Image
Image

Realov kapetan prilikom odlaska u svlačionicu s terena, nakon odijele nagrdada, bio je zamoljen da pristupi uobičajenom dopinškom testu. Pred mnogobrojnim svjedocima, u euforiji i pred mnoštvo ljudi oko njega, pristao se podvrgnuti kontroli na pitanje službenika Uefe koji ga je zatekao odmah po ulasku u hodnik. Međutim, Ramos je dužnosniku dopinške agencije poručio kako će prvo u svlačionici uzeti svoj mobitel i kako će se brzo vratiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, idem samo uzeti svoj mobitel, odmah dolazim, sekundu. Evo, ovoliko malo me neće biti", rekao je Sergio Ramos gestikulirajući rukomet prema njemu. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Pozitivan na kortikosteroid deksametazon?

Football Leaks, na temelju svojih saznanja i preko Der Spiegela, svog “partnera” u razotkrivanju nepravilnosti u nogometnom svijetu, uvjerava kako je kapetan Reala i Španjolske Sergio Ramos bio pozitivan na kortikosteroid deksametazon...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid, kao i europska krovna nogometna organizacija, zanijekali su optužbe na Ramosov račun. Ako se ovo potvrdi, bit će to veliki skandal za Uefu, Real i Ligu prvaka kao natjecanje. Demantirajući tonovi dolaze s asdese Route de Genève 46 u Nyonu...

'UEFA kategorički odbacuje neosnovane optužbe'

“UEFA kategorički odbacuje neosnovane optužbe koje se tiču pozitivnog rezultata na doping Sergija Ramosa. Sporna kontrola UEFA-e obavljena je uz punu suglasnost s pravilima Svjetske antidopinške agencije WADA. UEFA informira i da je WADA-u i FIFA-u o svim slučajevima vezanim za dopinške kontrole i njihove rezultate, kao i što nalazu pravilima WADA-e o detaljnim informacijama i izvještajima tijekom istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, UEFA i WADA imaju pravo žalbe Sportskoj arbitraži na sve odluke koja UEFA donese.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo