OVO JE SIGURNO JEDNA OD NAJBIZARNIJIH PRIČA: / Bivšeg igrača Schalkea pronašli živog četiri godine nakon smrti

Image
Foto: Bild

Bio je suigrač Manuela Neuera u juniorima Schalkea, a igrao je desnog beka

5.5.2020.
8:31
Bild
VOYO logo

Prije više od četiri godine javljeno je kako je u teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao nekadašnji igrač Schalkea, Kongoanac Hiannick Kamba. Međutim, četiri godine kasnije Kamba je pronađen u Njemakoj, u Ruhrskoj oblasti. a živ je i zdrav te radi kao kemičar na svom starom poslu.

Dakako, riječ je ovdje o prevari, a Bild je otkrio kako je Kamba naglo "oživio" kada je njegovoj udovici "sjeo" novac od police osiguranja u kojoj je stajala klauzula o premiji za smrt u prometnoj nesreći, a Kamba je, kao, stradao na motoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijeti mu zatvor

Supruga je dobila oko 600 tisuća eura, a Kambina smrt režirana je u Kongu i zbog toga osiguravajuća kuća nije mogla baš tako lako provjeriti sve detalje nesreće. Sve što su dobili jest udovičinu riječ, kongoansku smrtovnicu i obavijest o sprovodu iz tamošnjih novina. Kamba se sada suočava s njemačkim istražiteljima i policijom, a vjerojatno će završiti i u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Kamba je bio suigrač Manuela Neuera u juniorima Schalkea, igrao je desnog beka, ali kasnije je ipak odlučio kako će se nastaviti baviti kemijom i da će nogomet samo igrati amaterski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo