'Ovo je najbolje što se moglo dogoditi Dinamu!'

'Moj san se ostvario, zaista sam jako htio Josea Mourinha i njegove igrače. Ovo je fantastično', izjavio je trener Dinama nakon što je saznao da će igrati protiv Reala, Lyona i Ajaxa.

26.8.2011.
11:21
VOYO logo

Dinamo će ove sezone nakon 12 godina zaigrati u Ligi prvaka, a ždrijeb u Monte Carlu odlučio je da će u svojoj skupini D imati atraktivne protivnike - Real Madrid, Ajax i Lyon.

Trener Modrih Kruno Jurčić je dvoboje s Kraljevskim klubom nazvao ostvarenjem svog sna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastup u skupini s Real Madridom je najbolja stvar koja se mogla dogoditi Dinamu. Moj san se ostvario, zaista sam jako htio Josea Mourinha i njegove igrače. Ovo je fantastično. Moji igrači će uživati u nastupima u Ligi prvaka, a nikakve prognoze sada ne želim davati. Uživam u ovim divnim trenucima, a vrlo uskoro ćemo početi prikupljati podatke o protivnicima i vidjeti kakve su nam šanse. Ajax je trenutačno u smjeni generacija i s njim, smatram, možemo igrati, kao i s Lyonom. U svakom slučaju, ne treba se sad previše opterećivati našim protivnicima. Moramo dati svoj maksimum u pripremama za te utakmice i uživati u Ligi prvaka", kaže Jurčić, koji će pokušati dohvatiti treće mjesto u skupini.

"Imat ćemo paklen posao. Real i Lyon su fantastične momčadi koje se uvijek plasiraju u knock-out fazu natjecanja. Ajax je prošle sezone od Reala izgubio sa 4:0 i ako me pitate želimo li osvetu, odgovor je da! Bilo bi prekrasno proći skupinu i mislim da svakoj momčadi možemo zagorčati život. Bit će teško, no nema panike", izjavio je trener kluba iz Amsterdama Frank de Boer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho, koji će u prvoj utakmici skupine D u Zagrebu odrađivati kaznu, nije se oglasio, a komentar je u ime Madriđana dao član uprave kluba Emilio Butragueño:

"S Lyonom smo dosta puta igrali proteklih sezona i to je uvijek nezgodno gostovanje jer nikada tamo nismo slavili. Ajax je jako napredovao i unatoč činjenici što je ostao bez Suareza osvojio je prvenstvo igrajući sjajan nogomet. Dinamo je jak kod kuće gdje ga podržavaju fanatični navijači", smatra Butragueño, dok je trener Lyona Rémi Garde zaključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš prvi cilj je proći skupinu. Real je prvi favorit naše skupine. Ajax igra na nizozemski način i postiže puno golova. Dinamo također igra atraktivno, a od Lovrena ćemo prikupiti dosta podataka o Modrima".

Dinamo je u petak ujutro objavio kako će sljedećeg tjedna izaći u javnost s cijenama ulaznica za utakmice Lige prvaka i datumima kada će se prodavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. kolo: Dinamo - Real Madrid (14. rujna) 2. kolo: Lyon - Dinamo (27. rujna) 3. kolo: Dinamo - Ajax (18. listopad) 4. kolo: Ajax - Dinamo (2. studeni) 5. kolo: Real Madrid - Dinamo (22. studeni) 6. kolo: Dinamo - Lyon (7. prosinca)

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108260123006 arti-201108240376006 arti-201108240239006 arti-201108230934006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo