Ovo je lakrdija kakva postoji samo u Hrvatskoj!

20.2.2012.
20:40
VOYO logo

Žalbe Šibenika i Varaždina koji su se pozvali na članak 136. Disciplinskog pravilnika, koji kaže kako se suspenzija može odgoditi ako bi takva odluka klubu mogla prouzročiti veliku štetu, obijene su.

Za Varaždince je sporan dug prema bivšem igraču Milanu Pavličiću, dok je za Šibenik kriva klupska besparica, ali klub sa Šubićevca ističe kako potražuju 350.000 eura od Hajduka s čime bi sredili cijeli financijski kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi radimo isključivo prema propisima i Disciplinskom pravilniku HNS-a. Nažalost, nije bilo elemenata za ukidanje suspenzije Šibeniku i Varaždinu. Klubovi moraju riješiti svoje financijske probleme do subotnjih utakmica i o tomu izvijestiti delegate ili se nagoditi s vjerovnicima glede odgode njihovih potraživanja", izjavio je za Slobodnu DalmacijuTin Dolički, predsjednik Disciplinske komisije.

Ako se situacija ne riješi, na proljeće ćemo imati Ligu 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takva liga ne bi bila lijepa, ali bi sigurno bila po propisima", nadodao je Dolički.

Napomenimo kako se treći suspendirani klub, Karlovac, na takvu odluku uopće nije žalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinska komisija HNS-a donijela je još jednu odluku. Presuda u slučaju Medić-Celiščak otišla je u korist predsjednika Zagreba. Naime, igračeva prijava za fizički napad odbijena je zbog, kako navode, nedostatka dokaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo