Ovo je Anas kakvog Splićani žele!

Nakon dugo vremena nogometaši Hajduka konačno su pobijedili jednu gostujuću utakmicu, i to više nego uvjerljivo.

14.8.2011.
1:04
VOYO logo

Nakon poraza na zadarskim Stanovima i neuvjerljive pobjede protiv Rijeke, nogometaši Hajduka konačno su odigrali jednu dobru utakmicu i slavili rezultatski uvjerljivo.

Na neugodnom gostovanju u Puli, gdje Hajduk nije pobijedio zadnjih sedam godina, trener BijelihKrasimir Balakov došao je sa desetkovanom momčadi, nedostajalo mu nekoliko važnih igrača, ponajprije napadači Vukušić i Vuković, a nije mogao računati ni na Inohu, Ljubičića i Vejića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je završilo 3:0 u korist Splićana, a posebno se istaknuo najbolji igrač susreta i dvostruki strijelac Anas Sharbini. Igrači Hajduka odmah su na startu krenuli po pogodak, prijetili su Kukoč u 3. minuti, te Andrić u 9., ali je uspješniji bio pulski vratar Mance.

No, spasa nije bilo u 17. minuti kada je Kukoč sjajnom loptom pronašao Tomasova koji puca, lopta se odbija od zemlje i vara domaćeg čuvara mreže za vodstvo Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli su Splićani do kraja poluvremena još nekoliko puta povećati vodstvo, a najveću je priliku imao ponovo Tomasov koji je u 28. minuti s nekoliko metara promašio cijela vrata Istrana.

Zaprijetili su i domaćini i to dva puta preko Bellea, ali njegovi udarci nisu naši put do Subašićeve mreže. Drugi dio nastavio se u istom ritmu, Tomasov i Ahmad zagrijali su dlanove vratara Mancea na početku nastavka, a onda je na scenu stupio Anas Sharbini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jedne lopte od strane Ahmada, prihvatio ju je Luštica i petom proslijedio za Anasa, a Grobničanin sjajnim potezom vara svog čuvara i s 13 metara neobranjivo pogađa za 2:0.

Trinaest minuta poslije opet je na scenu stupio bio mlađi brat koji je povukao kontru i odlučio okušati šut sa 20-tak metara, lopta je na putu pogodila domaćeg braniča Milića i ušla u mrežu prevarenog Mancea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Cibalija je doživjela i treći poraz za redom. U Vinkovcima je bolja bila momčad Slaven Belupa s čak 4:1. Poveli su domaćini preko Čuljaka u 10. minuti, preokret je započeo Mujanović u 23., nastavio ga Benko u 63. a sudbinu domaćina zapečatili su Bušić u 72. i Brezovec u 86. minuti.

Nastavak sjajne serije ostvarili su i igrači Lokomotive koji su u Zadru pobijedili domaćine s 3:0. Sva tri pogotka postigli su u posljednje četiri minute, u 86. je Lokose u prednost doveo Peko, a pobjedu su potvrdili Antolić i Boras u 90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije Rijeka je pobijedila Varaždin s 2:0, golove za domaćine postigli su Kreilach u 16. i Križman u 45. minuti.

Vezani članci:

arti-201108110555006 arti-201108110187006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo