OVO BACA DRUGAČIJE SVJETLO NA NAJBOLNIJI MIOČIĆEV PORAZ: / 'Samo par mjeseci ranije preživio je uragan u ringu, vjerojatno je osjećao posljedice...'

Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP

Za malo više od mjesec dana čeka ga revanš

4.7.2019.
11:35
AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP
VOYO logo

Američki MMA borac hrvatskog podrijetla StipeMiočić bio je jedan od tema u popularnom podcastu JoeaRogana. On je ovaj put ugostio YvesaEdwardsa gdje su među ostalim govorili o pobjedi FrancisaNgannoua nad Juniorom dos Santosom.

Kamerunac je za 71 sekundu srušio UFC-ovog velikana te je postao glasni izazivač za borbu za naslov. Tko će mu biti suparnik odlučit će ishod borbe između Miočića i DanielaCormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihova borba pokazat će tok je pravi prvak. Francis želi priliku i ne znam zašto je ne bi dobio. Hvala bogu da su organizirali meč između Miočića i Cormiera, a ne protiv Brocka Lesnara. To bi bilo zabavno i volio bih da je Cormier zaradio novac, ali po meni bi poslao Lesnara u drugu dimenziju. Realno je da je Stipe pravi meč u ovom trenutku", rekao je Rogan.

Preživio oluju

"Miočić je najuspješniji UFC teškaš u povijesti. Rekordan broj puta obranio je naslov i jedini je preživio uragana zvan Francis Ngannou. Jedini je to uspio i shvatio kako. Uspio je preživjeti početnu oluju, dobro se branio, udarao ga je u noge... Prvo je trebao izbjeći te udarca", dodao je i naglasio kako smatra da je taj meč ostavio traga na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je pobijedio, kada ga je DC nokautirao to mi je prvo palo na pamet. Nikada nije tako lako pao, možda još osjeća posljedice od Ngannou bila mi je prva misao. To je bilo samo par mjeseci ranije", kazao je Rogan.

Revanš s Cormierom zakazan je za 18. kolovoz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo