'OVDJE RIJEČ 'OSJEĆAJ' IMA VRLO DUBOKO ZNAČENJE': / Simeone uzeo mikrofon i dao odgovor koji čekamo tjednima

Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO

Mjesecima se nagađalo da će Diego Simeone na kraju aktualne sezone napustiti Atletico Madrid i potražiti novi izazov u nekom od europskih velikana.

22.5.2017.
16:39
AFP, OSCAR DEL POZO
VOYO logo

Simeone je na klupu Atletica došao u prosincu 2011. godine i u pet i pol sezona napravio čudo s Rojiblancosima. Najprije je 2012. osvojio Europsku ligu, potom ih je 2014. odveo do naslova španjolskog prvaka u društvu kudikamo bogatijih Real Madrida i Barcelone, a dvaput je u posljednje četiri sezone Atletico igrao i finale Lige prvaka.

'Budućnost smo svi mi'

Privukao je tim uspjesima Simeone pažnju mnogih bogatijih klubova koji su ga htjeli u svojim redovima, a najuporniji je u zadnje vrijeme bio još jedan klub u kojem je proveo dio igračke karijere - milanski Inter. No, Nerazzurrima se upornost zasad nije isplatila, 47-godišnji Argentinac još uvijek nije rekao posljednju riječ u Atleticu. Nakon pobjede protiv Athletica u posljednjem kolu Primere (3-1) Simeone je uzeo mikrofon i navijačima priopćio veliku vijest. Vodit će momčad i sljedeće sezone kada se Atletico seli na novi stadion Wanda Metropolitano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalan sam svima koji su igrali ovdje, nogometašima, trenerima i direktorima. Za vas navijače riječ 'osjećaj' ima vrlo duboko značenje. Ostali klubovi imaju novac, neki imaju i više trofeja od nas, ali nikad neće imati osjećaje kakve vi gajite prema Atleticu", rekao je Simeone pa dodao:

"Novinari me stalno pitaju hoću li ostati. Da, ostajem u Atleticu. A znate li zašto ostajem? Zato što ovaj klub ima budućnost, a budućnost smo svi mi", zaključio je argentinski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo