'Ovaj dvojac neće koštati manje od 150 milijuna eura'

Hulk i Falcao, Portov dvojac koji je s portugalskim klubom poharao Europu, zadivio je sve pa i Prosinečkog.

20.5.2011.
10:52
VOYO logo

Goran Vlaović, bivši hrvatski reprezentativac i gost komentator Europske lige na HTV-u, zgodno je primijetio da Falcao, najbolji strijelac tog natjecanja s 18 golova podsjeća na Ivana Zamorana.

I doista, kada se malo pogleda fizionomija Falcaa koji je ove godine zabio 37 golova u 41 utakmici, sliči Zamoranu. Sa slavnim je Čileancem u madridskom Realu igrao i Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 18. gol Falcaa u Europskoj ligi kojim je svom klubu osigurao peti europski naslov

"Zamorano je bio kao kobra. Brz, spretan, nije puno radio kao napadač, ali je bio vrlo učinkovit. Bio je ekstra klasa, a kao osoba izvanredan", prisjeća se Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća li vas Falcao na Zamorana?

"Da, slični su po izgledu, ali i po načinu igre. Kada netko postigne 18 pogodaka u europskom natjecanju, nema dvojbe da je ekstra klasa. I meni se sviđa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je za Kolumbijca istaknuo ponudu od 25 milijuna eura.

"Ne vjerujem da će ga dobiti za taj novac, ali ja bih mu svakako preporučio da se preseli na Santiago Bernabeu. Južnoamerikanac je, lako će se uklopiti. Jer igrati danas u Realu vrh je vrhova za bilo kojeg nogometaša. Za Hulka i Falcaa predsjednik Porta neće tražiti manje od 150 milijuna eura", smatra Žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Falcao je otkrio da nije pod presingom da mora otići. Kaže da bi volio s Hulkom, s kojim se odlično slaže i zajedno s kojim je ove sezone postigao 72 pogotka (Hulk 35), postići i veliki rezultat u Ligi prvaka.

No pitanje je koliko će Porto dugo moći odolijevati napadima najbogatijih klubova koji, zasigurno, pikiraju ovaj 'ubojiti' dvojac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201104280733006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo