OVA VRUĆA HRVATICA ZASJENILA JE VATRENE I POBJEDU NAD MEKSIKOM: / Svi se pitaju tko je ona?

Image
Foto: AFP/Twitter

Vruća Hrvatica mami muške uzdahe

28.3.2018.
15:34
AFP/Twitter
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija vruće navijačice Hrvatske koja je bodrila Vatrene protiv Meksika. Nije poznato o kome se radi, ali fotografija je postala pravi hit i svi se pitaju tko je ona? Možemo reći kako je ova crnokosa ljepotica zasjenila i hrvatsku nogometnu reprezentaciju i slavlje nad Meksikancima. Jasno je i zašto...

ZAJEC ZA NET.HR O BURNOJ AMERIČKOJ TURNEJI: ‘Što da se netko od njih ozlijedio, što bi onda mediji pisali, kako bi javnost reagirala?!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, vrijedi spomenuti kako je u drugom pripremnom susretu na američkoj turneji hrvatska nogometna reprezentacija u Arlingtonu pobijedila Meksiko 1-0 u srijedu rano ujutro po hrvatskom vremenu, a pogodak odluke zabio je Ivan Rakitić iz jedanaesterca u 62. minuti.

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica sa čak 36 prekršaja. Meksiko je imao daleko veći posjed lopte (64/36), ali je naša reprezentacija imala bolje prilike i mogla je uvjerljivije slaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to šesti međusobni susret ovih dviju reprezentacija i četvrta pobjeda Vatrenih. Zanimljivo, Hrvatska je sve četiri pobjede ostvarila u prijateljskim utakmicama, dok je Meksiko dobio oba službena ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo