'Ova igra je put do velikog rezultata u Europi'

Nogometaši Dinama nulom u Bakuu osigurali su plasma u 3. pretkolo Lige prvaka.

19.7.2011.
23:22
VOYO logo

"Zadovoljan sam kako je moja momčad odigrala, ugasila je prvi nalet Neftchija i stavila loptu pod kontrolu", izjavio je trener Dinama Kruno Jurčić, odmah po završetku utakmice.

Strateg Modrih istaknuo je kaok je posebno zadovoljan prikazanom igrom na terenu, te smatra da je domaći vratar 'kriv' što njegova momčad kući ne odlazi s pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan jer smo odigrali pravu natjecateljsku utakmicu kakve su nam nedostajale u prošlosti. Ovo je bila prava europska i natjecateljska utakmica i s takvim predstavama se može napraviti pravi rezultat u Europi. Žao mi je što nismo zabili gol iako smo imali puno šansi, no Stamenković je bio jako raspoložen i najzaslužniji je što je utakmica završila 0:0."

Čuvar Dinamove mreže, Ivan Kelava nije imao previše posla. Napadači Neftchija, unatoč velikim najavama, bili su dosta sterilni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo još jednu dobru utakmicu i sačuvali veliku prednost koju smo ostvarili u prvoj utakmici. Sad se prvo okrećemo prvenstvu i utakmici prvog kola s Interom što znači da nema opuštanja za momčad. Ovo su velike europske utakmice, ali ne smijemo nikako zaboraviti i na važne prvenstvene utakmice", istaknula je modra 'jedinica'.

Velikog slavlja ipak neće biti, a igrači hrvatskog prvaka okreću se sljedećim izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek smo na početku sezone i ovo je odličan početak. Puno posla je pred nama, prvo igramo prvenstvenu utakmicu protiv Intera, a onda na red dolazi Helsinki. Nema odmora jer nam Zaprešićani dolazi već u subotu i moramo se dobro pripremiti da i prvenstvo započnemo dobrim rezultatom", izjavio je Domagoj Vida.

"Mislim da smo bili dobri večeras i pokazali smo još jednom da smo bolja momčad od Neftchija. Imali smo nekoliko dobrih prilika, međutim nismo postigli pogodak. Mi smo zacrtani posao odradili u Zagrebu", kapetanski je zaključio Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107190059006 arti-201107180085006 arti-201107170188006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo