OTKRIVENO: / Lionel Messi i Luis Enrique proglasili primirje do kraja sezone

Prema pisanju Goal.coma Lionel Messi i Luis Enrique su, u svrhu što boljih rezultata Barcelone, proglasili primirje do kraja sezone.

23.2.2015.
15:48
VOYO logo

Goal.com piše kako su argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi i trener Luis Enrique proglasili primirje do kraja tekuće sezone, a sve u svrhu što boljih rezultata Barcelone. Iako je njihov odnos i dalje dosta hladan i samo i isključivo služben, dogovorili su se da svoje razmirice, u interesu kluba, ostave po strani.

Messi i Luis Enrique verbalno su se sukobili na jednom od treninga, a nakon čega je najbolji igrač Barcelone završio na klupi u srazu protiv Real Sociedada (Barca je taj susret izgubila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je na to odgovorio na način da je slijedeći dan propustio trening, što je itekako zaintrigiralo europske i svjetske medije, koji su se naširoko raspisali o burnoj situaciji u Barceloninoj svlačionici. Čak se u izvještavanju išlo toliko daleko da se špekuliralo o tome hoće li Messi ili Luis Enrique napustiti klub.

Nakon toga poraza, Barcelona je zaredala s pobjedima, te napravila niz 11 pobjedničkih utakmica. I sam Messi je priznao da se nešto promijenilo na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Enrique je i dalje tajnovit kada ga se pita o odnosu s Messijem. Primjerice, na konferenciji za medije novinari su mu postavili pitanje o tome što se točno promijenilo u njihovom odnosu, odnosno o situaciji s Mesijem, na što je katalonski stručnjak vješto izbjegavao odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo