OTKRIVENO IME TUDOROVOG POMOĆNIKA: / Nekada su bili stup obrane Juvea, a sada će zajedno spašavati Udinese

Image
Foto: Screenshot

Nekadašnji tandem iz Juvea opet zajedno surađuje.

26.4.2018.
18:49
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Igor Tudor ovog je tjedna predstavljen kao novi trener talijanskog prvoligaša Udinesea. Unatoč tomu što se nagađalo da bi mu pomoćnik trebao biti Anthony Šerić do toga na koncu nije došlo. Umjesto njega imenovan je Mark Iuliano.

Riječ je o nekadašnjem braniču Juventusa, s kojim je Tudor dijelio svlačionicu od 1998. do 2005. kada je prešao i Mallorcu. Kako dvojac surađuje može se vidjeti na snimci s treninga, koju je klub objavio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je tijekom trenerske karijere vodio Hajduk, PAOK, Karabükspor i Galatasaray, a sada ga čeka još jedan izazovan posao jer Udinese mora osigurati ostanak u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pred nama je težak posao kroz sljedeće četiri utakmice. Moramo se podići odmah kako bismo u novu sezonu prenijeli pozitivnu energiju. Trener mora biti onaj koji radi razliku, ali nije vrijeme za razgovor, moramo zasukati rukave i okrenuti se Beneventu.”

“Udinese je sjajan klub sa mnogo mladih zanimljivih igrača u momčadi. Vjerujem da mogu doprinijeti dobrim rezultatima i nadam se da će tako biti već u nedjelju”, kazao je Tudor i otkrio da voli agresivan nogomet jakog tempa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo