Poznato ime iduće zvijezde koja bi trebala završiti u Kraljevskom klubu

13.11.2014.
18:56
VOYO logo

Madridski dnevni list navodi da već neko vrijeme na Santiago Bernabeuu postoji iscrpan izvještaj skauta koji su pratili Reusa u posljednje tri godine i nisu ostavili nimalo dvojbe da je Nijemac dovoljno dobar za Real. Rezultat izvještaja navodno svrstava 25-godišnjeg ofenzivca na sam vrh popisa budućih meta.

"Njegove su liderske osobine impresivne. Sposoban je igrati na bilo kojoj poziciji u ofenzivnom dijelu jer ima čudesan udarac i oko za gol. Spreman je za veliki klub", prenosi Marca dijelove skautskog izvještaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/rlYrndbblKk

Realova je prednost odličan odnos s Reusovim agentima koji predstavljaju i Tonija Kroosa, još jednog njemačkog reprezentativca koji je ljetos završio u Kraljevskom klubu. Očekuje se da će Borussia iduće ljeto biti spremna saslušati ponude za Reusa, ali sasvim je jasno da će Real imati konkurenciju mnogih drugih europskih velikana koji su također bacili oko na Nijemca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani posljednjih godina nisu štedjeli na dovođenje zvjezdanih pojačanja, a Reus bi mogao biti sljedeći galactico na popisu klupskog predsjednika Florentina Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo