OTKRIVENA VELIKA ISTINA O PREGOVORIMA S BARCELONOM: / Srna ima pretjerana očekivanja

Image

Katalonski Sport piše kako su pregovori između Darija Srne (34) i Barcelone zapeli oko trajanja ugovora.

17.11.2016.
18:53
VOYO logo

Naime, Barcelona u 34-godišnjem Srni vidi kratkotrajno rješenje za poziciju desnog boka i spremna mu je ponuditi ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja na još jednu godinu. Srna, pak, traži ugovor do kraja sezone 2018/19, odnosno želi potpisati ugovor na dvije i pol godine, što u Barceloni opisuju kao pretjerana očekivanja jer se radi o igraču koji ima 34. godine i koji je nazalasku karijere.

Čelnici Barcelone se nadaju kako će mu promijeniti mišljenje

Bivši hrvatski reprezentativac smatra kako do tada može igrati na najvišoj razini, a Katalonci pišu kako ga uskoro čekaju pregovori sa čelnicima Barcelone koji se nadaju kako će mu objasniti kako stoje stvari i promijeniti mu mišljenje, te ga nakraju nagovoriti da postupi prema njihovim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘TEŠKA KALVARIJA DARIJA SRNE…’ Španjolski mediji opet su se raspisali o bivšem kapetanu

Srna nije jedina opacija za desni bok Barce, ali je prva

Sport javlja i kako bivši kapetan Vatrenih nije jedina opcija za pojačavanje tog desnog boka Barcelone, ali je prva opcija zbog toga što Hrvat s 34. godine na leđima ne košta puno. Prema Transfermarktu, Srnina je cijena 4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ahmetov ga obećao pustiti

Posljednjih dana u španjolskim medjima ponovno se zakotrljala priča oko Srninog prelaska iz Šahtara u Barcelonu. Mundo Deportivo u srijedu je dosta prostora posvetio požrtvovnom Hrvatu koji je, prema pisanju spomenutog katalonskog medija, kazao kako mu je njegov šef u Šahtaru, predsjednik kluba i ukrajinski oligarh Rinat Ahmetov, obećao kako će ga pustiti na Camp Nou ako Barcelona zatraži njegove nogometne usluge. Unatoč tome što ga Ahmetov obožava i što je Srna velika klupska legenda koja za Šahtar igra već 14 sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na korak od transfera života

Španjolci uvjerljivo pišu kako je legendarni Vatreni na korak od transfera života. No, uz njega Barcelona također želi dovesti i Branislava Ivanovića (32) i Stephana Lichtsteinera (32).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo